Дивна: Само Миглена Ангелова ми помогна след катастрофата! (виж изповедта й)

Дивна: Само Миглена Ангелова ми помогна след катастрофата! (виж изповедта й)
Гласувайте за статията

Миглена Ангелова застанала зад Дивна след катастрофата с Кристин Илиева!

Журналистката Миглена Ангелова, която миналата година се изявяваше като ководеща с Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева в Биг Брадър, изиграла съществена роля в живота на певицата Дивна след катастрофата.

Миглена Ангелова подкрепила младата певица Дивна

Припомняме, че младата жена заедно с приятелката си Кристин катастрофира с колата си на пътя София-Русе. Тя не пострада, но Кристин още не може да ходи добре и продължава с операциите.

След инцидента Дивна изпаднала в шок, получила паник атаки и преброила истинските си приятели, които се оказали само двама. Това призна самата тя в интервю за вестник „Шоу”.

„Наистина се бях изолирала тотално от живота. Не виждах смисъл в нищо, единствено мисълта как е Кристин и че се оправя малко по-малко ме крепеше. Осъзнах, че наистина не всичко е под наш контрол. Въпреки че шофирането в едно нормално човешко определение, е един вид упражняване на контрол от човек върху машина.

Заради това е много лесно да кажем, че този или онзи шофьор е причинил дадена катастрофа. Самата аз разсъждавах по същия начин месеци наред след моята катастрофа. И именно това ме събори най-много.

Но преди два месеца, след като проведох един разговор с Меги (Миглена Ангелова), онова, което си казахме, се оказа много ключов момент за моя психичен рестарт. Още когато я чух първоначално по телефона, усетих една подкрепа, която до този момент не бях усещала много месеци.

Подкрепа, която ми показа, че не всеки може да те съди и замерва с остри камъни и думи защото ти също си човек. Тя беше първият човек, който ми показа тази гледна точка и ми помогна да спра да се самообвинявам.

При живия си разговор с нея думите й успяха да ми върнат страшно много вярата, че нещата се случват с причина в този живот. И причината винаги е добра, макар и обстоятелствата на първо четене да изглеждат не лоши, а направо ужасни.

Благодарение на Меги, на времето, което мина, на всичко, което прочетох и малките разговори, които съм имала и с други хора, успях да осъзная, че в някои ситуации ние не можем да контролираме изцяло това, което се случва“, изповядва се Дивна.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Дивна: Само Миглена Ангелова ми помогна след катастрофата! (виж изповедта й)”

 1. Барон психиатър

  Дек. 04. 2018

  Моята теория за всичко това с Миглена Ангелова и певицата дивна, е че Миглена Ангелова е масон
  И тя вижда потенциал в певицата дивна и иска да я вербува.
  Избрала е нея понеже гледа за бъдещото поколение.
  И мисли че тя е подходяща за него.
  Сега тук ще кажа още една теория която може да не е реална, но има вероятност да е.
  Че Миглена Ангелова е изценирала тази катастрофа за да може да прибере певицата дивна в нейният отбор.
  Сега мога да греша но това е просто теория.
  Нямам нищо лошо към никого. Правя го за да покажа че съм добър в тези неща.

Добавете коментар