Скандал: Фенове обявиха Преслава и Алисия за предателки! (причината е Цецо Андреев)

Скандал: Фенове обявиха Преслава и Алисия за предателки! (причината е Цецо Андреев)
Гласувайте за статията

Фенове скочиха на Преслава и Алисия заради Цецо Андреев!

Снощи Преслава нанесе доста сериозен удар на всички свой колежки от бранша. Тя излезе да защитава гримьора Цецо Андреев в коментарното студио на Биг Брадър. Въпреки че вътре в Къщата той изля доста помия върху колежката на Преслава – Емануела.

Преслава

Преслава и Алисия бяха насметени от феновете

А и не само това. Припомняме, че той обяви всички фолк певици за ниско интелигентни. И високопарно заяви, че не разчита на техните часове за грим веднъж седмично.

След като се чу от всички казаното от гримьора, в социалните мрежи настана бунт, и феновете на жанра скочиха и защитаваха своите любимки. От доста време насам се тиражира версията, че Емануела и Преслава са в приятелски взаимоотношения.

Затова и феновете питат как може Преслава да защитава Цецо Андреев, при все, че той скочи върху нейната колежка с безумни твърдения.

След като Преси защити гримьора в снощния лайф и нея не я пощадиха феновете. Те я нападнаха затова, че е излязла пред цяла България и е защитила човека, който обиди целия поп-фолк.

Преди години Петя от Добрич развали и дългогодишното си приятелство и с друга колежка – Галена. Причината и досега е леко неизвестна, макар че доста хора смятат, че е заради наградите на фирмата.

Към днешна дата не се знае какво да мислим за Преслава – приятелка или предателка се оказа тя? Въпросът остава отворен, но дано поне има доблестта да даде едно интервю и да обясни уважава ли своите колеги в бранша. И има ли изобщо такива сред тях с който е в приятелски отношения!

След като Преси жестоко се изложи, малко по-късно същото направи и колежката й Алисия. Тя пусна временно стори в социалните мрежи с нейна снимка с Цецо и номера, на който зрителите могат да гласуват за него.

По този начин и Алисия косвено се обърна срещу колежките си, оплюти от гримьорчето.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар