Страшен гаф: Гери-Никол спря новата си песен часове преди представянето й! (виж тук)

Страшен гаф: Гери-Никол спря новата си песен часове преди представянето й! (виж тук)
4 (80%) 1 vote

Гери-Никол разочарова феновете си, изненадващо спря новото парче!

Напразно феновете на Гери-Никол очакваха новата й песен „Устни”. Тя трябваше да излезе преди близо 48 часа, но това така й не се случи.

Гери-Никол

Гери-Никол спря новото си парче, феновете изригнаха

Почитателите на певицата започнаха масирана атака в социалните мрежи с въпроса какво се случва с парчето.

Преди часове Гери обяви, че поради технически причини премиерата се отлага, без да навлиза в повече подробности. Ето какво написа тя в мрежата:

„Поради независещи от мен технически проблеми се налага да отложа премиерата на новата ми песен #USTNI 💋💋💋💋. Имате ли достатъчно търпение, за да получите нещо ново и различно от мен ???? 👄👄👄👄🔜🔜🔜🔜“, оповести певицата.

Понеже оправданието с техниката е твърде общо, пък и хитовата изпълнителка може бързо да се справи с подобен проблем, меломаните предполагат, че гафът е свързан с обвиненията в кражба към Гери- Никол.

Те бяха отправени от Кали, която напомни на по-младата си колежка, че отдавна е пуснала песен със същото заглавие, а клипът й е сниман на покрив на хотел, досущ като този на Гери-Никол, пише hotnews.bg.

Не е ясно дали именно тези съвпадения с парчето на Кали са породили проблеми и са попречили на Гери да извади хита си.

Засега тя не уточнява кога все пак ще е дългоочакваната премиера на новата песен, така че феновете й ще трябва да се запасят с търпение.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар