Удариха дъното: Златка Райкова и Благо продават нероденото си бебе? (Виж за колко го пазарили)

Удариха дъното: Златка Райкова и Благо продават нероденото си бебе? (Виж за колко го пазарили)
Гласувайте за статията

Златка Райкова и Благо Георгиев удариха дъното!

Златка Райкова и актуалната й половинка Благо Георгиев се излагат нон-стоп.Откакто са влезли в риалити формата „Биг Брадър Most Wanted“ влюбените гълъбчета предимно се излагат – с поведение, изказвания, реакции, ситуации.

Златка Райкова

Златка Райкова и Благо порадват нероденото си бебе?

Потвърждение за това са и неспирните реакции в мрежата, която гърми от подигравателни подмятания по техен адрес.

Плеймейтката и футболистът нямат ни най-малка представа какво ги очаква навън, когато участието им в шоуто приключи, но поне са сигурни в едно – че ще компенсират усещането от неприятната изненада с 50 бона от формата, които ще си разделят.

Първоначално Златка се е опитала да изнуди същата сума само за себе си, тъй като на предишното си влизане е взела 60 000 лв.

Мераците й били потушени с мотива, че вместо по-голяма цифра, в продукцията плътно до нея ще бъде „голямата й любов“.

Благой също опитал да договори по-голяма сума от 25 000, тъй като те ще разделят 50-те бона, но с обяснението, че ще направи голямо шоу, предлагайки брак на Райкова в ефир.

Този филм вече сме го гледали, само че в главна роля бе Георги Валентинов и в друго риалити – в „Като две капки вода“, писа „Шоу“.

В шоуто на Джизъса Златка с малоумна хитрост намесва и евентуална бременност. Снощи Ники Кънчев съобщи, че русокоската е поискала да си направи тест за бременност в Къщата.

Това вероятно е част от извратения сценарий на двойката, която е готова да стигне до финала с цената на всичко.

Очевидно Райкова не се е подготвяла да бъде майка, тъй като през целия сезон наблюдавахме как пуши като комин и как не ляга да спи, без да сръбне чаша червено вино. За да отмъсти на Никита дори пи шотове с текила.

Златка не се пазеше и по време на мисии, а се раздаваше като за последно.

Бременността е сантиментален момент за двама души, а най-странното е, че до финала остава само седмица, но Златка е решила да използва като коз теста, за да вдигне още шум покрай себе си.

Нищо няма да й коства да изчака още няколко дни и да провери дали е бременна извън къщата. Феновете считат играта й за мега извратена и като че ли двамата с Благо няма накъде повече да ударят дъното.

Източник: HotArena

.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар