Венци Стефанов разкости Благо: Заряза две жени и три деца и се прави на клоун! (Още подробности)

Венци Стефанов разкости Благо: Заряза две жени и три деца и се прави на клоун! (Още подробности)
Гласувайте за статията

Венци Стефанов изригна срещу Благо Георгиев

Президентът на „Славия” Венци Стефанов направи на пух и прах най-голямата си звезда, излязла от неговия клуб-Благо Георгиев.Босът на най-стария софийски клуб коментира участието на Джизъса в Биг Брадър и връзката му с Русата Златка.

Благо Георгиев

Босът на „Славия “ силно разочарован от Благо Георгиев

С днешна дата екс футболистът е част от съквартирантите на Биг Брадър. В Къщата в Нови хан той е заедно с евентуалната си нова съпруга-Златка Райкова, пише Пик.

„Благо ми падна много ниско в очите. За мен е падение да участваш в това предаване. Аз никога не бих го направил, нито с русата Златка, нито с черната, нито с кестенявата, с което и да било.

И други момчета са влизали, ама да си като някоя притурка на някоя дама…“, коментира Стефанов изявите на своя възпитаник.

След което продължи да разкоства Благо.

„Аз съм го забравил този продукт на Славия. Или поне този продукт не е нашият продукт“, каза Стефанов за Благой Георгиев при гостуването си в Актуално студио „Дерби“.

За никого не е тайна, че именно Венци Стефанов бе този, заради когото Благо Георгиев излезе от страната през 2006 до 2017 година.В този период нашареният ритнитопковец обиколи една камара отбори сред които Алавес, Цървена звезда, Дуисбург, Терек и др.

„Когато виждаш, че зарязва жена си с две деца, зарязва другата с едно дете, идва тук да се прави на клоун в „Биг Брадър“, продава къщата и оставя децата си… Това не е моят Благо“, изрази разочарованието си босът на Славия.

През годините назад Благо Георгиев считаше Венци Стефанов за свой втори баща. Президентът на „белите” често предоставяше къщата си в Гърция на своя възпитаник. Много често двамата са споделяли общите си ваканции в южната ни съседка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар