Алисия проговори: Чувствам се много добре сама!(Ето още какво призна)

Алисия проговори: Чувствам се много добре сама!(Ето още какво призна)
Гласувайте за статията

Алисия призна, че вече е без Жоро Бирмата

Алисия сама потвърди, че вече не е с Георги Станоев-Малката Бирма. По време на участие поп фолк дивата призова младите да не се обвързват на всяка цена, а само като изпитат истински чувства.

Алисия

Алисия заряза окончателно Бирмата

„Аз се чувствам много добре сама, ценя свободата си“, призна изпълнителката, за която от няколко месеца упорито се говори, че няма мъж до себе си.

Алисия изживя бурна любовна афера с пернишкия бизнесмен, преди полицията да погне цялата му фамилия. И да ги обвини в пране на пари и рекет. Предполага се, че с днешна дата Жоро Бирмата е в чужбина.

Алисия е преценила, че конфузното положение може да попречи на кариерата и семейството й и затова е прекъснала всякакви отношения с младия богаташ.

Докато имаше връзка с Бирмата, поп фолк дивата ходеше доста обрана по участия. Напоследък положението е коренно различно.

35-годишната изпълнителка е много по-спокойна и свободно се пръгръща с мъже по участия, както и си прави селфита с тях. И с усмивка приема напъните на младите ухажори да я впечатлят, като демонстрира, че е напълно свободна жена.

Само преди няколко месеца това бе напълно невъзможно. Защото Бирмата е известен със супер ревнивия си нрав, както и с избухливостта си.

Скандалите и физическите саморазправи в нощни заведения не са му непознати и приятелките му, включително и бившото му гадже Преслава, пропищяха от него, пише „България днес”.

Гласовитката от Вакарел и милионерския наследник живееха заедно в огромното му имение в полите на Витоша. Заедно с тях бе и сина на певицата Валерко.

Според съседи луксозната къща на Станоеви, с днешна дата, пустее. А Алисия тъгувала по Бирмата.Близки до фолкаджийката обаче доверяват, че бързо ще го забрави, ако се появи нов мъж със солидни финансови възможности.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар