Бомба: Новото гадже на Ненчо Балабанов се оказа най-голямата „сватовница“ в България! (СНИМКИ)

Бомба: Новото гадже на Ненчо Балабанов се оказа най-голямата „сватовница“ в България! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Ненчо Балабанов лудна по младата и амбициозна Василена Кьосова!

Чаровникът Ненчо Балабанов най-после си намери гадже. След края на връзката си с Йоанна Драгнева, водещият на „Господари на ефира“ скачаше от мадама на мадама, но ето, че се кротна.

Ненчо Балабанов

Ето го новото гадже на Ненчо Балабанов

Укротителка на опърничавия се оказа младата брюнетка Василена Кьосова, подшушнаха близки до обкръжението му източници. Двамата вече са постнали свои снимки и в социалната мрежа, на които изглеждат точно, както подобава на прясно влюбени.

Оказа се, че новата любима на Ненчо не е само красива, но и доста амбициозна. Тя върти Агенция за запознанства, взаимствана от руски метод за „сватосване“ на двойки.

От профила на Василена става ясно, че тя дори е завършила сертифицирано обучение за “Matchmaker” – думата, използвана в английския за „сватовник“.

„Много мъже и жени са успешни в живота и кариерата си, но им липсва време, за да открият правилния партньор за себе си. Затова създадох Агенцията. Такава нямаше в България, а има огромен потенциал. Всеки път, когато събера нова двойка, се чувствам по-щастлива и от тях“, пише Василена в мрежата, съобщава сайтът topactualno.com.

От профила й личи, че животът й е мечта за много съвременни момичета и жени. Половинката на Ненчо Балабанов не спира да пътува по света като се радва на лукс и всевъзможни женски глезотии.

Май имитаторът на Бойко Борисов ще трябва доста да се постарае, за да задоволява нуждите и изискванията й, но… тепърва ще видим как ще се развие връзката им.

Името на „сватовническата“ агенция на Василева е VIK CLUB и явно доста жени мечтаят да намерят принца си. Гаджето на Балабанов вече търси опитен колцентър консултант, който да помага в общуването с клиентите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар