Преслава става жури в „Като две капки вода“, иска рекордна заплата!

Преслава става жури в „Като две капки вода“, иска рекордна заплата!
Гласувайте за статията

Преслава напира да влиза в журито на „Като две капки вода“!

Певицата Преслава водела преговори с продуцентите, като се надявала да измъкне 10 хилядарки за всяко предаване с нейно участие.

Преслава

Преслава иска да е жури в „Капките“, но срещу рекордна заплата

Епизодите са общо 12, така че звездата ще инкасира 120 бона от участието си в шоуто, ако изобщо сделката се финализира, писа „Уикенд“.

От Нова тв все още не са обявили официално дали ще има седми сезон на предаването за музикални имитации, но отсега се знае, че вероятността пролетта да мине без „Капките“ е почти равна на нула. Това е най-рейтинговата програма на канала, който през актуалния тв сезон се опари жестоко с нечувано нисък рейтинг на иначе култовото си риалити „Биг Брадър“.

Ето защо напролет се очаква опит да компенсира спада, залагайки на нови лица в „Като две капки вода“.

Тази сума, която Преслава иска обаче, не е давана на никого. Ако случайно преговорите пропаднат, съществува вероятността да я поканят за участие само в едно или две предавания.

Певицата вече е участвала в „Капките“ и като състезател. Това стана в сезон №4 на шоуто. Певицата стигна до финала, макар че през по-голямата част от времето търпеше жестоки критики от страна на Фънки като съдия. Оказало се, че именно тази „война“ между двамата привличала много зрители пред екраните. Затова се счита за добра идея схемата да се повтори с предстоящия сезон №7. Тъй като Петя няма как да влезе втори път кат състезател, единственият вариант бил да я вкарат в журито.

През лятото се говореше, че Преслава се е готвила и за мястото на Камелия в „Гласът на България“, но русокоската в крайна сметка запази мястото си в предаването, а колежката й продължава да търси друга престижна позиция, на която да блести от малкия екран.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Преслава става жури в „Като две капки вода“, иска рекордна заплата!”

  1. клюкарка

    Дек. 06. 2018

    Толкова пък лакома тая Преслава… Незнам какво й харесват толкова…

  2. klu

    Дек. 06. 2018

    Толкова пък лакома тая Преслава… Незнам какво й харесват толкова…

Добавете коментар