Благо Джизъса: Ще пребия Кулагин!

Благо Джизъса: Ще пребия Кулагин!
Гласувайте за статията

Благо Джизъса заплаши Валентин Кулагин!

Бившият футболист с прякор Благо Джизъса се закани сериозно на гримьора Валентин Кулагин. Повод за това стана онлайн включването на Вальо в „Биг Брадър: Мост Уонтед“ с цел подкрепа на неговата приятелка Никита Джонсън, видя Kliuki.bg.

Благо Джизъса и Кулагин

Благо Джизъса ще бие Валентин Кулагин

Кулагин си позволи да обиди жестоко останалите в Къщата, наричайки ги „бивши проститутки и бивши курви“. Това очевидно ядоса Благой Георгиев, който веднага изригна с „Тоя ще бъде бит, заявявам го в „Биг Брадър“.

Благо е особено чувствителен на тази тема, защото Златка Райкова, с която спи от няколко месеца, има богато минало с мъжете. Бившият национал неведнъж се е вбесявал, когато някой повдигне въпроса с бройките на Злати.

Затова няма да бъде никак чудно, ако след шоуто потърси саморазправа с Кулагин. За него няма да представлява никаква трудност да пребие хилавия гримьор.

Все пак обаче не бива да се забравя, че Валентин получи много такива заплахи досега, но все още нито една от тях не се е превърнала в реално действие. Почти всички от мъжете, с които беше в къщата на „Биг Брадър“, му казаха, че ще го набият след края на предаването, но това се оказаха празни приказки.

Дали и Благо Джизъса просто си говори, предстои да узнаем само след дни, когато приключва „Биг Брадър: Мост Уонтед“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Благо Джизъса: Ще пребия Кулагин!”

  1. Златена

    Дек. 07. 2018

    Майката и руската баба на психично болния психопат руснак Валентин Кулагин като дете са му казвали ще той е най велик и другите деца не могат да му стъпят на малкия пръст и затова като голям е станал самовлюбен и невъзпитан

  2. Иван

    Дек. 07. 2018

    Биг брадър: Моля всички баджанаци ма Златка да се явят в изповедалнята!!! Полека, не се блъскайте , Злати ще обслужи всички!!

Добавете коментар