Вече е ясно: Григор Димитров само губи времето на Никол!

1

Григор Димитров и Никол Шерцингер са на различни етапи в живота си, дали някога ще създадат семейство?

Григор Димитров разкри, че тенисът пречи на личния му живот и създаване на връзки, пише HotArena.net. Затова в скоро време няма да го видим женен.

Григор Димитров и Никол
Григор Димитров и Никол Шерцингер едва ли ще стигнат до брак

В интервю за предаването „Преди обед“ най-добрият ни тенисист говори за любимите си хобита, взаимоотношенията си с Никол Шерцингер и желанието един ден да създаде семейство.

„Тенисът пречи на всичко. Трудно е да бъдеш приятел и затова приятелите ми се броят на пръсти. Заради тениса не можеш да планираш ваканция или почивка занапред. Понякога с Никол не се чуваме с дни заради ангажиментите ни. Тя идва по-често при мен, Казвал съм й, че за мен тенисът е на първо място. Или го приемаш, или не. И наистина е така“, заяви световният номер 19.

И допълва: „Един ден искам да имам семейство, но в момента имам много други цели“.

Проблемът обаче е, че Никол вече е на 40 г. и това „един ден“ едва ли я задоволява. Певицата става все по-възрастна, а с това шансовете й да забременее стават все по-малки.

Разликата във възрастта между Гришо и Никол сега вече се усеща осезаемо. Двамата започнаха връзката си без да му мислят особено, но тя стана сериозна и това променя всичко.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Пппп казва

    Тя трябва да вземе решение

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.