Вижте най-влиятелните в модата

Вижте най-влиятелните в модата
Гласувайте за статията

Вижте най-влиятелните в модата, сега ще предложим няколко модни решения от най-харесваните популярни дами в световен план.

Според световни анкети, цитирани и от изданието за новини – Ева, на чело на класациите за кралските особи. Днес макар и консервативни, английските херцогини са най-значимите модни икони. Днес Катрин Мидълтън е сред най-харесваните дами и е пример за етикеция, грация и стил , ето тази комбинация я прави и съвременна модна икона.

По-интересното е, че Меган Маркъл, която наскоро влезе в знатната фамилия също се радва на голям интерес и има редица поддръжници на Острова и зад Океана. 

Като критерии за това, може да се посочи как популярността на английските марки е нараснала с САЩ и Канада, а модните идеи на Кейт Мидълтан са харесвани и марките, които тя подбира за изявите си са сред най-търсените, особено щом ги е носила веднъж поне.

А ние можем само да добавим, че Кейт не просто търси модерното, а е чудесно съчетание на стил, модерна външност и класа – това се отнася до грим, дрехи, аксесоари и т.н.

Определено и двамата братя наследници на английската корона имат усет за стилно изглеждащи дами, желаем им много щастие и още изяви с все така изискано присъствие, както и до момента

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар