Шок: Цецо Андреев не е циганин!

Шок: Цецо Андреев не е циганин!
Гласувайте за статията

Скандалният гримьор Цветан Андреев, който цял месец бе в Къщата на „Биг брадър: Мост Уонтед” в Нови Хан, е получил оферта да участва в новия сезон на шоуто „Като две капки вода” напролет!

Продуцентът на имитаторското шоу Маги Халваджиян бил впечатлен от музикалния талант и способността на Цецо Андреев да наподобява гласа на популярни изпълнители. Самият майстор на макиажа неведнъж подхвърляше пред камерите на Големия брат, че е спец по имитациите, с надеждата да го включат в забавното шоу.

Цецо Андреев

Цецо Андреев не е циганин

Именно забавните превъплъщения в популярни личности, превърнаха Цецо в един от най-колоритните и весели съквартиранти. Имитациите му на чешита Софи Маринова, провлачения говор на Джулиана Гани и ядосаната Златка Райкова, неведнъж разсмиваха до сълзи не само останалите випове в Къщата, но и зрителите.

„Лудичък съм, много обичам да си пея и да имитирам. Влизам в Къщата на „Биг брадър”, защото ми беше мечта от малък. Още когато гледах първото предаване усетих, че това е моята игра, моята къща. Аз съм човек на рисковете и знам, че това е нож с две остриета, зависи от провокацията”, обяви във видео визитката си при влизането си в Къщата звездният гримьор.

Междувременно в редакцията на „Уикенд” се обади майката на Цецо. Тя категорично отрече твърденията, че сина й е ром. „Цигани не сме – държа това изрично да се напише”, отсече тя, пише HotArena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар