В какво се различават бременните херцогини

В какво се различават бременните херцогини
Гласувайте за статията

В какво се различават бременните херцогини, както е известно Меган очаква първото си дете. Актрисата смени коренно начина си на живот и скоро след като стана част от Кралската фамилия на една от знаковите монархии, вече очаква и да роди наследник на фамилията.

И ако Хари и половинката му са в трепетно очакване на очакваното първо свое дете, то Уйлям, който се очаква след доста време да наследи престола и Кейт Мидълтън са вече с цели 3 деца. Но както и във всичко останало двете дами Катрин и Меган са доста различни и като бременни, най-вече в стила си на обличане и прическите.

Ако, както се коментира и от – Вести, едната Кейт обича традиционната английска и по-скоро класическа дамска мода, и запазената си марка на пусната на вълни коса, стил небрежна, но оформена прическа. То Меган Маркъл, обратно на Катрин, обича експеримента и особено докато е бременна се облича в поли и рокли оформящи видимо коремчето й.

За Кейт като бременна си спомняме как предпочита разкроени тоалети, които да не подчертават бременното й коремче, макар тя да бе в перфектна форма и трите пъти, Катрин избира да не акцентира на това, че има наедряло коремче. Интересно при нея е, че след седмица, две от оправдаването тя изглежда стегната и идеална, както и преди забременяването си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар