Ваня Джаферович: Косата ми е болна тема, ще си присадя!

Ваня Джаферович: Косата ми е болна тема, ще си присадя!
Гласувайте за статията

Ваня Джаферович ще си присажда коса!

Сървайвърът Ваня Джаферович твърди, че не е суетен човек, но доказва точно обратното. Годините си минават и визията му се променя, което явно не му се нрави, научи Kliuki.bg.

Ваня Джаферович

Ваня Джаферович ще си слага нова коса

Явен знак за това е неговото оплешивяване. Бившият футболист разкри в мрежата, че не се чувства комфортно с оредялата си коса и възнамерява да направи нещо по въпроса.

По всяка вероятност сребърният медалист на „Биг Брадър Ол Старс 2015“ ще си присади коса съвсем скоро. Това вече е практика сред футболистите. Както е известно, до същото прибегнаха Димитър Бербатов и Уейн Рууни.

„Не мисля, че съм суетен човек. През целият ми живот, никога не съм се притеснявал от това, че остарявам и че се променям по някакъв начин, за добро или лошо. Когато, обаче, става въпрос за косата, е това вече ми е болна тема. От малък съм си правил различни прически и ми е предоставяло удоволствие, да експреиментирам с косата ми.

Напоследък усещам и виждам, че нещата не са както преди и това ме кара да не се чувствам добре.

Решил съм, да направя нещо по въпроса и съм щастлив, че в днешно време има такава възможност.

Вие какво мислите за присаждането на коса?“ – написа Ваня Джаферович само преди минути.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ваня Джаферович: Косата ми е болна тема, ще си присадя!”

  1. Да

    Дек. 10. 2018

    Спомням си как когато бях малка, Боби Михайлов изведнъж се подмлади и разхубави невероятно, като си присади коса. Синът му Ники Михайлов прави голяма грешка, че си ходи плешив. Бербо направи много добре. Моето мнение е, че мъжете не трябва да отлагат. Колкото по-кратко ходят плешиви, толкова по-малко хората помнят това и не им се присмиват, че са си сложили някой косъм отгоре. Григор и Ваня Джеферович хич да не се ослушват. Та даже и Джъд Лоу трябва да вземе пример от Уейн Рууни.

Добавете коментар