Валентин Кулагин за „бивши проститутки“: Припознаха се точно тези, които трябваше!

Валентин Кулагин за „бивши проститутки“: Припознаха се точно тези, които трябваше!
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин е доволен, че е жегнал доста жени в Къщата!

Валентин Кулагин определени всички в „Биг Брадър: Мост Уонтед“ като „бивши проститутки“, с което засегна доста хора. Най-обиден се оказа Благо Джизъса, който счете, че достойнството на Златка Райкова е накърнено и заяви, че ще го пребие.

Валентин Кулагин

Валентин Кулагин не спира да наранява околните

Гримьорът обаче не съжалява за своите думи и счита, че е свалил поредните маски. Той е горд със себе си и стиска палци за Никита Джонсън.

„Всяко мое появяване се превръща в събитийно. А само едно мое изречение може да предизвика ураган в Хималаи. Поредната ми провокация отчете унищожителни резултати. Два дни размисли и страсти в Къщата, буря в главите им. Без да споменавам нито едно име в определението „бивши проститутки“ се припознаха САМИ точно тези, за които изглежда наистина се отнасят тези епитети. Защото никой не е способен да те изобличи или унижи така, както можеш да го направиш ти сам. И никой не злепостави тези псевдо вип личности, псевдо успели и псевдо наложени, те се изложиха сами. Ние само наблюдаваме и отчитаме видяното. Дори и за този долнопробен цирк нямаме желание. Моето оръжие винаги ще бъде истината. С нея режа дълбоко лицемерието. Винаги ще воювам срещу злобата, двуличието, предразсъдъците. И в тази война аз вече не съм сам. С мен е моето момиче – Никита. Ако там някъде има и други хора, които искат да водят тази война наравно с нас – подайте ръка!“ – написа Кулагин в Инстаграм.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Валентин Кулагин за „бивши проститутки“: Припознаха се точно тези, които трябваше!”

 1. Златена

  Дек. 09. 2018

  Майката и руската баба на психично болния психопат руснак Валентин Кулагин като дете са му казали ще той е най велик и другите деца не могат да му стъпят на малкия пръст и затова сега като голяма е станал самовлюбен и невъзпитан

 2. Златена

  Дек. 09. 2018

  Майката и руската баба на психично болния психопат руснак Валентин Кулагин като малък са му казали ще той е най велик и другите деца не могат да му стъпят на малкия пръст и затова като голям е станал самовлюбен и невъзпитан

 3. DS

  Дек. 10. 2018

  Да, ама за него пишат и говорят, а ти коя си? Плюеща мишка!!!

 4. Валентин Кулагин

  Дек. 10. 2018

  Направо сте смешна вече с този един и същ коментар всеки път.Иначе,да,,Кулагин ще плюят,защото си има мнение и държи на него.. А на Вас какво да Ви обсъждат…?!.Аман от малоумници.Прости ,неуки и без грам дар слово!

Добавете коментар