Мъжът на Радина Червенова се поболя: Ето какво откриха на Коко Каменаров!

Мъжът на Радина Червенова се поболя: Ето какво откриха на Коко Каменаров!
Гласувайте за статията

Коко Каменаров се поболя от работа в БНТ!

Директорският пост в БНТ не се отразявал никак добре на здравето на Коко Каменаров. Шефът на телевизията често излизал в болнични, защото имал обострен ишиас, разказват негови колеги.

Коко Каменаров

Радина Червенова се тревожи за здравето на Коко Каменаров

Налагало му се да пропуска по извинителни здравословни причини важни събития, защото болката, която изпитвал в мускулите, била непоносима.

Освен че взимал лекарства, които потискали тези му неразположения, пиел и хапчета за високо кръвно. Навръх 54-тия си рожден ден в разгара на лятото Каменаров влезе в болница именно заради хипертонията си.

Константин бил откаран по спешност в лечебното заведение със съмнения за инфаркт. За пореден път човекът, който му спасил живота, била жена му Радина, която реагирала бързо и го откарала лично в Правителствена болница. Където медиците веднага предприели спешни действия и успели да овладеят кръвното му с показатели 200 на 120.

В болничното легло Коко останал 5 дни, а лошата новина била, че до края на живота си щял да бъде на хапчета, които да поддържат налягането му в допустимите граници.

Въпреки че ситуацията наистина била напечена, Каменаров за пореден път погледнал на нея с чувство за хумор и казал на жена си, че въпреки че е с 8 години по-млад от нея, сърцето му очевидно остарява преди нейното.

Въпреки че е дипломиран лекар, Каменаров не бил педантичен към здравните си показатели, а тъкмо обратното, пише „Ретро“.

Често неглижирал симптомите и така усложнявал състоянието си допълнително. Малко известна подробност е, че съпругът на Радина Червенова е завършил Медицинската академия и когато бил на финалната права като стажант-лекар в шести курс, по случайност попаднал в телевизията.

Извън задължителните стажове Коко никога не бил практикувал, но пък навремето имал желание да стане пластичен хирург.

Животът му обаче така се завъртял, че повече не сложил бялата престилка и към днешна дата имал по-голямо доверие на лечението с билки, отколкото на традиционната медицина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар