Шок: Щерката на Анелия се сдоби с наденици вместо устни! (виж докъде се докара Ивон Динева)

Шок: Щерката на Анелия се сдоби с наденици вместо устни! (виж докъде се докара Ивон Динева)
Гласувайте за статията

Ивон Динева се обезобрази тотално, устните й са повече от грозни!

14-годишната дъщеря на пайнерката Анелия и бизнесмена Коко Динев – Ивон Динева подува устата си. Малката дама е уплътнила джуките си като наденички и се изфука с тях в социалните мрежи.

Ивон Динева

Ето на какво заприлича Ивон Динева – щерката на Анелия се превърна в супер кифла

Към тях е добавила и изкуствени дълги мигли, които допълнително й придават вид на поне 35-годишна жена, пише вестник „България Днес“.

В края на месеца Ивон има рожден ден и вече обмисля къде да спретне шумно парти с приятели. Въпреки крехката си възраст тя вече се прави на оборотна бръмчалка по софийските кафенета, с което създава главоболия на родителката си.

Неотдавна Анелия откровено призна, че има проблеми с възпитанието на щерка си. „Тя е добро дете, просто не ме слуша понякога. За щастие не употребява дроги“, похвали се изпълнителката.

Ивон често обича да демонстрира какъв стандарт на живот води. Качва снимки с ултраскъпи чанти, дрехи и други лъскави аксесоари. Което се възприема повече от скандално от потребителите в социалната мрежа.

Ивон Динева е една от най-критикуваните тийнийджърки у нас, почти наравно със Сузанита. Според феновете на Анелия не е допустимо тя да има повече пластични интервенции от майка си. Знаем, че Анелия не си пада по изкуствените неща и е една от малкото натурални певици у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Шок: Щерката на Анелия се сдоби с наденици вместо устни! (виж докъде се докара Ивон Динева)”

  1. Дани

    Дек. 10. 2018

    Естествено че ще стане бръмчалка , да не мислите че ще стане адвокат или лекар???? Просто още една шпага, като макя си

  2. zori

    Дек. 11. 2018

    Това девойче с бакенбарди!

Добавете коментар