Славея Сиракова: Някои хора минават през живота ми като фантоми от Операта! (виж тук)

Славея Сиракова: Някои хора минават през живота ми като фантоми от Операта! (виж тук)
Гласувайте за статията

Славея Сиракова отново изля размислите и чувствата си в мрежата!

Голямата щерка на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея Сиракова все по-често излива чувствата и емоциите си публично. Чрез постове в социалната мрежа младата красавица разкрива себе си дори пред непознати.

Славея Сиракова

Славея Сиракова излива размислите и чувствата си в социалната мрежа

Ето какво написа тя този път, а мнозина се замислиха кое е породило тези мисли у нея. Дали става дума за поредното любовно разочарование, макар че след връзката си с Алекс Ломски, Славея не е показвала нов мъж до себе си:

„Някои хора минават през живота ти, като фантоми от Операта. Една естрада, която дори няма да запомниш… Само, за да допринесеш с нещо в техния живот и да продължиш своя.

“Професионализъм”, глупави ситуации и безсмислено време, за което няма да съжаляваш, защото си бил най-вече полезен за себе си. Едно щракване с пръсти и вече е изчезнало.

Взаимно слушаме мълчанието си… Разликата обаче е, че дори мълчанието има по-голяма сила от “пищенето” на слабите! Нали всички в крайна сметка започваме от изходна позиция…

И най-вече от себеуважение и любов ще се обърнеш, за да видиш едни бледи сенки витаещи в нищото и търсейки себе си…

Това е доказателството, че всичко си е струвало, и че не всичко струва нещо!“, написа Славея Сиракова. За разлика от нея, малката й сестра Виолета Сиракова вече отдавна създаде семейство и се радва на прекрасната си дъщеричка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Славея Сиракова: Някои хора минават през живота ми като фантоми от Операта! (виж тук)”

  1. zori

    Дек. 11. 2018

    Риба!

Добавете коментар