Емил Кошлуков изригна срещу зрителка: Виж как я насоли!

Емил Кошлуков изригна срещу зрителка: Виж как я насоли!
Гласувайте за статията

Емил Кошлуков изригна ядосан на непозната зрителка!

Емил Кошлуков избесня срещу зрителка, позволила си да го критикува. Програмният директор на БНТ насоли здраво непозната жена.

Оказа се, че тя дръзнала да пише до телевизията майка ,за да го критикува. Ето какво написа в мрежата Емил Кошлуков. Предаваме ви го без редакторска намеса:

Емил Кошлуков изригна срещу зрителка

„Просто илюстрация докъде стига истерията: Една госпожа ми праща гневно писмо в телевизията. Поводът е някаква моя публикация тук.

Госпожата е тежко възмутена и яростно, с бая удивителни, ми търси сметка като данъкоплатец, как така с нейните пари аз си позволявам да пиша такива неща и т.н.

Казах на секретарката да отговори на госпожата, че моят фейсбук е безплатен, на нея ако ѝ искат пари, можем да я поканим в предаването, да разкаже за тоя Цукерберг какъв изедник е.

Ми измамили са я явно, щом смята, че с нейните данъци ми плаща за профила.

Подигравам се, естествено, жената просто е пример за поредното, но широко разпространено безумие напоследък – всеки истеричен злобар да смята, че може да те разпитва и съди, защото плащал данъци.

Все едно останалите не плащат, само той издържа родината. И понеже плаща, това го превръща в енциклопедист и прокурор едновременно, разбира от всичко и може да те разпитва за каквото иска, ти трябва да козируваш и изпълняваш.

Отделна, макар и любопитна тема е колко данъци плащат най-вресливите от тези будни граждани, че аз знам няколко, дето последните години нямат и един трудоден.

И последно – гледам подобно хулене на Деси Радева, жената на президента. С какви пари била с него в Полша, с нашите данъци ли плащаме и така, знаете случая.
Ми да, с нашите.

Повече от един милион са го избрали, президент е. И тя му е жена, айде аман вече от сиромахомилство. Да я вържем вкъщи за печката ли?

Протокол и добро възпитание има, семейството все още съществува, не е забранено. Отвратителни са тези нападки.

ПП. А някои от баш питащите са яко с офшорки, те трябва да се тревожат за президента на Кайманите, нали така?“, изригна в мрежата Емил Кошлуков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар