Наум Шопов–младши вече е официално лекар! (Ето какво обеща екранния д-р Тасев)

Наум Шопов–младши вече е официално лекар! (Ето какво обеща екранния д-р Тасев)
Гласувайте за статията

Наум Шопов-младши се дипломира

Наум Шопов-младши вече е официално лекар. За това се похвали самият той в социалната мрежа. Внукът на големия актьор Наум Шопов избра лекарската професия за свое поприще и се дипломира окончателно.

Наум Шопов-младши

Наум Шопов-младши се дипломира

Актьорът лекар показа дипломата си на личния си профил и заяви, че вече се е заклел с Хипократовата клетва. Под кадъра веднага заваляха хиляди поздравления от фенове за големия му ден и успех.

Екранният доктор Тасев от хитовата лекарска поредица „Откраднат живот” се изявява в нея като коремен хирург. Но в живота той вече е избрал друга специалност и това е на пластичната хирургия.

Преди време младият Наум Шопов заяви в едно свое интервю:

„Аз искам да остана тук. Искам тук да уча, искам тук да специализирам, искам тук да работя. И ще го направя“, обеща Наум тогава.

Той би бил трето поколение актьор, ако би следвал стъпките на своя дядо и татко. Но в един момент решава, че иска да помага на хората и да стане доктор. В училище едва не го оставят на матура по биология.

Но той се стяга и здраво заляга над учебника, като взима изпита блестящо. С днешна дата младият Шопов споделя, че медицината го влече с пълна сила и с удоволствие би й се „отдал”.

Сега на чаровният доктор предстои стаж в „Пирогов”. Избраната от него специалност е изключително обширна. Но няма никакви притеснения, че ще се справи, защото вече е присъствал на операции на пластични хирурзи.

Въпреки, че много от колегите му от университета искат да напуснат страната ни, той не споделя тяхното мнение. Според него, ако всички заминат, проблемите няма да се решат.

„В България наистина има много проблеми, но това не значи, че не можем да си го направим хубаво. Аз искам да остана в България“, потвърди обещанието си екранния д-р Тасев.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар