Драма: Страшен кошмар изживя Дарина Павлова! (още подробности)

Драма: Страшен кошмар изживя Дарина Павлова! (още подробности)
3 (60%) 1 vote

Дарина Павлова изживя истински кошмар!

През годините Дарина Павлова неведнъж е лягала под ножа, но винаги от суета, за да подобрява външния си вид със скалпел. Неотдавна обаче вдовицата на Илия Павлов влязла в римска болница поради сериозни гинекологични усложнения.

Дарина Павлова

Дарина Павлова премина през истински ужас, но за щастие съдбата й се усмихна

Италиански лекари открили на милионершата миома, която й била премахната оперативно. Преди да легне на операционната маса обаче, Дарина с ужас научила от специалистите, че има шанс образуванието, което й намерили, да бъде злокачествено.

Те обаче нямало как да гадаят. И й съобщили, че ще бъдат сигурни в диагнозата едва когато операцията приключи, вземат й биопсия и видят резултатите от изследванията.

Часовете, в които Павлова била в неведение, се оказали най-трудните в живота й, пише „Ретро“.

За щастие, кистата излязла напълно доброкачествена. И съмненията за рак, които вдовицата на боса на „Мултигруп“ и италианските лекари имали, се разсеяли напълно.

От години Дарина мълчи по важните теми в живота си. Но след като чула добрата вест от докторите, преосмислила мирогледа си и си позволи да изкаже чувствата си публично.

„Изписаха ме от болницата след операция. Все още съм малко изтощена и уморена, но вече се чувствам по-добре. Искам да благодаря на моето семейство и приятели, че са до мен, когато имам най-голяма нужда от тях. Благодаря за цялата грижа, която получих – от медицинските сестри до удивителния лекарски екип“, написа тогава милионершата в социалните мрежи.

Неприятната случка обаче й послужила за обица на ухото и тя вече обръщала много повече внимание на здравето си. Била твърдо решена редовно да следи показателите си и да посещава профилактични прегледи по-често, и да спре да хвърля хиляди левове, за да се прави на по-младолика.

През май тази година вдовицата на Илия Павлов чукна 55, но годините със сигурност не си личат по лицето й, защото редовно изпълва бръчките си с ботокс и други модерни филъри. Освен това отдавна е с напълно изкуствени зъби, за които дала 30 хиляди лева, а носът й също е опериран неколкократно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар