Супер гаф: Гала и Уош МС не се появиха в студиото на „На кафе“ днес! (виж тук)

Супер гаф: Гала и Уош МС не се появиха в студиото на „На кафе“ днес! (виж тук)
1 (20%) 1 vote

Гала и Уош МС не се появиха днес в студиото на „На кафе“!

Тазсутрешното предаване „На кафе” започна необичайно с две знакови отсъствия – на водещата Гала и на победителя в Биг Брадър Моуст Уонтед Уош МС.

Уош МС

Уош МС не се яви за участието си в „На кафе“, Гала също изчезна

И докато за сина на Иван Иванов отсъствието е закономерно. Защото цяла вечер е празнувал с приятели и съквартиранти излизането си от къщата на Големия брат, то изчезването на блондинката бе обвито в мистерия.

Още водещите на сутрешния блок Аделина Радева, Виктор Николаев и Богомил Грозев анонсираха гостуването на рапъра в предаването „На кафе”. Те обаче се пошегуваха доста солено на гърба на вчерашния победител.

Според тях той няма да дойде по нормалния начин. „Бил е цяла нощ на купон с останалите съквартиранти. Поради тази причина той ще долази до студиото“, помайтапиха се водещите, пише hotnews.bg.

Освен Уош МС обаче, не се появи и Гала. А останалите ко-водещи смутолевиха, че дори не железните хора се случва да се разболеят. Един от гостите пък – Гал Сасон пожела бързо възстановяване на приятелката си.

Вчера обаче Гала бе в топ форма, така че въпросителната как се е влошила за отрицателно време и дали наистина е зле, остава.

Явно обаче в изчезването й няма нищо притеснително. Защото мъжът до нея Стефан преди броени часове пусна видео в социалните мрежи с оферта за продажба на меда си.

Ако състоянието на водещата бе сериозно, той със сигурност нямаше да се занимава с търговия, а щеше да бъде до любимата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар