Война: Рени нарече Преслава лицемерка и комплексарка! (скандални подробности)

Война: Рени нарече Преслава лицемерка и комплексарка! (скандални подробности)
Гласувайте за статията

Рени директно нарече Преслава комплексарка!

Фолк певицата Рени е най-голямата родна звезда в Сърбия. Преди броени дни тя посети западната ни съседка и се включи в снимките за новогодишната програма на музикалната телевизия DMSAT, която е собственост на Драгана Миркович.

Преслава

Рени директно нападна Преслава

Сред останалите звезди са още Шабан Шауллич, Миле Китич, Йована и още много сръбски величия.

Пред вестник „Шоу“ Рени заяви, че всяка година получава покана за новогодишните програми и на DMSAT, и на телевизията на Лепа Брена – Grand Production.

Миналата година снимките съвпаднали с поредица от вече поети участия на Рени в страната и не успяла да откликне на поканата. Нашенката се е включила с емблематичните си хитове „Като птица“ и „Влюбих се опасно“ на сръбски.

Рени сподели впечатлението си, че големите звезди в Сърбия не изпитват комплекси и нямат излишно самочувствие.

„Държат се по съвсем нормален начин. Само тук в България я има комплексарщината – гледат накриво, не се поздравяват, правят си мръсно. Това е суперизлишно. В тази връзка искам да кажа, че попаднах на клип от участието на Преслава в сръбска телевизия, където не се изказа добре за мен.

Лично аз съм й звъняла, когато преди години заслужаваше да я направят Певица на годината, но я ощетиха и дадоха наградата на друга. Беше толкова нещастна, чувстваше се зле. Явно е забравила, че й се обадих и я подкрепих.

Не го смятам за унизително, че съм се обадила на моя колежка да й окажа подкрепа. Тогава се състезаваха Ивана и тя. Но Преслава направила една песен с Кеба и той я завел в Grand Production, където аз имам четири албума, а не една песен. Там тя казва, че е първата българска звезда на тази сцена.

Водещият веднага я контрира и казва, че преди това Рени е била там. И тя: А, да, преди много години“. Отдавна или неотдавна не означава, че си първата и единствената. Преди 2 години се снимах в новогодишната им програма. Това ли нарича тя отдавна?!

Представи си за какво лицемерие става въпрос. Явно се опитва по някакъв начин да се изтъкне, да покаже колко е велика. Точно това я принизява все повече и повече. Това поведение не е достойно за една истинска звезда.

Ако наистина е такава, тя трябва да признае успехите на своите колеги, а не да ги омаловажава. Трябва да си изтъкан от много комплекси, за да не признаваш нищо такова“, отсече с разочарование Рени.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар