Азис: Христос ми се яви на сън, когато бях дете! Той ме благослови (още подробности)

Азис: Христос ми се яви на сън, когато бях дете! Той ме благослови (още подробности)
4 (80%) 1 vote

Азис силно вярва, че е целунат от Господ!

Тъмна нощ е надвиснала над Костинброд. Азис, който днес е Кралят на фолка и водещ на „Биг Брадър: Моуст Уонтед”, е малко дете. Събужда се, без причина, и излиза в градината на къщата на баба си Станка, която още тогава е известна гледачка.

Азис

Азис вижда Исус Христос още като дете в съня си

И в гъстия мрак Васил, както е рожденото му име, успява да различи непознат мъж, облечен целия в бяло.

„Той ръсеше нещо като юфка по земята. Бях доста изненадан и не можех да мръдна от мястото си – тотално зашеметен. След това споделих с баба. Тя ми обясни, че действително съм видял Исус, а това, което той е разсипвал в двора, не било юфка, а манната небесна.

Каза, че Христос е благословил къщата ни и днес повече от всякога й вярвам. Благодарение на тази Божия благословия успях да развия таланта си”, разказва Азис, пише hotnews.bg.

По-късно, с всяка негова предприета крачка в живота той ще се уверява, че е богоизбран. Хитовият изпълнител, а вече и тв водещ, го е заявявал неведнъж. „Усещам връзката си с него. Ако Господ е направил свой хор от музиканти и певци, то аз съм солистът в този хор.

Този, който излиза пред хора и запява най-важното, този с най-красивия, най-мощния, най-силния глас. Господ ме е направил неговия солист, така си го представям. Нямам друго обяснение защо пея по този начин – въздействащо за публиката”, споделя Азис.

И допълва, че е чувал певци, които пеят също толкова добре като него. И все пак не са постигнали неговия успех. „Не са докоснати. Господ не е казал: „Ти ще си солист!”… Иначе няма причина да не са известни”, казва Кралят на попфолка.

И допълва, че „ако не ти е предначертано от Господ”, каквото и да направиш, няма да постигнеш големи успехи и слава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар