Страшни пророчества на Ванга за 2019-та публикува вестник The Sun! (виж тук)

Страшни пророчества на Ванга за 2019-та публикува вестник The Sun! (виж тук)
Гласувайте за статията

Великата пророчица Ванга е предрекла ужасяващи неща за идната 2019-та година!

Огромна икономическа криза ще удари Европа през следващата година. Това е предрекла Ванга, пише британският вестник „Сън“. Според лондонския таблоид българската пророчица е предвидила много катаклизми през 2019 година.

Ванга

Ванга е направила страшни пророчества за идната 2019-та година, пише британският вестник

Освен кризата в стопанството на Стария континент, тя е предрекла, че мощна природна стихия ще удари части от Азия. Мощно земетресение и последвала огромна вълна-цунами ще убият стотици хиляди души, добави изданието.

Природни и политически сътресения ще засегнат и Русия, и САЩ. Огромен метрополитен ще падне в най-голямата по територия държава в света. А през следващата година срещу стопанина на Кремъл Владимир Путин ще бъде извършено покушение.

Идната година ще бъде последна за Доналд Тръмп в Белия дом. Американският президент ще напусне поста си заради мистериозно заболяване. Той вече има проблеми със слуха, допълва Сън.

Ванга почина през 1996 г. Нейните думи обаче и до ден днешен привличат вниманието на почитателите на конспиративните теории, цитира blitz.bg.

Според привържениците й тя е предрекла атентатите от 11 септември 2001 година в Ню Йорк, Световната икономическа криза от 2008-2009 г., както и възхода на Ислямска държава, написа още известният вестник.

Много са държавите и учените, които са изследвали дарбата на петричката пророчица, но тайната на Ванга и до днес си остава загатка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Страшни пророчества на Ванга за 2019-та публикува вестник The Sun! (виж тук)”

  1. Да бе

    Дек. 12. 2018

    Дрън дрън , кой ли не си измисли “ пророчества“ на Ванга? Само тя не знае, че ги е пророкувала, хахаха

Добавете коментар