Валентин Кулагин със смразяваща прогноза за България!(Поздрави Уош МС и накастри останалите)

Валентин Кулагин със смразяваща прогноза за България!(Поздрави Уош МС и накастри останалите)
1 (20%) 1 vote

Валентин Кулагин отново изригна в мрежата

Валентин Кулагин честити победата на Уош МС и оплю останалите съквартиранти. Скандалният гримьор направи и смразяваща прогноза за бъдещето на България.

„Честито на Уош! След Никита, той беше следващия ми фаворит! И в пъти по-добър вариант от всички останали! Моето момиче Никита остана трета и за пореден път се даде зелена светлина на посредствеността, силикона, фалшивостта, престорената доброта.

Валентин Кулагин

Валентин Кулагин отново разби съквартирантите

Явно това е печелившия модел – да ревеш по цял ден и да бъдеш страдалец. Лицемерието продължава да царува и въпреки всичките ми опити и жертви, които направих да променя матрицата – никой не иска да излезе от нея. Защо – защото по-лесно се живее във фалш и самозалъгване. Самозамъгляне.

Какво показват фактите – в „моята“ къща до финал стигнаха тримата най-големи лицемери, интриганти и клюкарки. Светата троица, както ги нарекох. Тримата с общ мозък – Наско, Папи и Стефан.
Виждаме кои стигнаха до финал и в този сезон – най-фалшивите и престорените. Най-слабите. Защото чувствителност и човечност не се показват само с рев!

Сълзите са признак и на слабост! Докога най-големите слабаци ще бъдат сочени за еталон? За пример. За герои. За победители. От това което видях в живота ми, а то е много – със сълзи и самосъжаление не можеш да постигнеш нищо. Абсолютно нищо. Освен победа в Биг Брадър. Мей би.

Кратка справка ни показва, че вече трима победители в минали сезони са рапъри. За съжаление българската рап музика е на комично ниско ниво. Такова е и нивото на повечето изпълнители.
И въпреки цялото обществено недоволство за пошлите текстове в рапа и колко пагубно влияе на подрастващите, ето, че точно говорителите на този жанр музика се сочат за любимци на народа.

Поуката – България официално е държавата на силикона, рапа и наркотиците. Ние сме едно гето, спряло развитието си. В такова живеем ние, със славната си история, а вероятно скоро ще останем и в историята.

Няма да се учудя ако скоро и знамето ни не бъде променено – можем да му сложим едни цици и малко бел прашец за фон. И вместо Райна Княгиня, може да го развее някой с тъмен тен. Viva Bulgaria!“, изригна Валентин Кулагин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Валентин Кулагин със смразяваща прогноза за България!(Поздрави Уош МС и накастри останалите)”

  1. Blondie

    Дек. 12. 2018

    Всичко описано покрива напълно образа на Никита – силикон, пластики и рев.Нали била “ неговото момиче“ ???? Хахахах, тоя колко е прост …

  2. Златена

    Дек. 12. 2018

    Майката и руската баба на психично болния психопат руснак Валентин Кулагин като дете са му казали ще той е най велик и другите деца не могат да му стъпят на малкия пръст и затова като голям е станал самовлюбен и невъзпитан

Добавете коментар