Бомба: Дара с ново гадже! Синеок красавец изтри Папи Ханс от мислите й (виж тук)

Бомба: Дара с ново гадже! Синеок красавец изтри Папи Ханс от мислите й (виж тук)
Гласувайте за статията

Дара залюби синеок красавец, забрави за Папи Ханс!

Макар все още да го крие официално от медиите, поп сензацията Дара призна пред приятели, че има нова половинка до себе си и е по-влюбена от всякога.

Дара

Дара си намери нов мъж, много по-красив от Папи Ханс

„Вярно е! Дара има ново гадже от известно време и е много щастлива. Засега не иска да обявява публично връзката си заради горчивия опит, който натрупа покрай отношенията си с Папи Ханс. Но нещата стават все по-сериозни“, издава нейна близка приятелка, пожелала анонимност.

Вестник „България Днес“ докладва още, че изпълнителката все по-често гостува на новата си тръпка. И остава да преспи в апартамента му в София след участия.

Единствената обща снимка на младата двойка издава, че избраникът на Дарина Йотова е синеок и няма нищо общо с поета Константин Трендафилов, който се прочу с артистичния си псевдоним на певец Папи Ханс.

Певицата е успяла да продължи напред, още преди Папи да обяви, че също е влюбен отново, затова са успели да запазят приятелски отношения.

Любовта на двамата пламна по време на участието им в „Черешката на тортата“ преди повече от година. И приключи месец преди Папи да влезе в Брадъра.

Той и Дара все още могат да бъдат забелязани заедно на разни места, но твърдят, че няма начин да се съберат, тъй като са на различни етапи от живота си.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар