Честито: Светлана Гущерова обяви, че чака момиче! (Християн най-после става татко)

Честито: Светлана Гущерова обяви, че чака момиче! (Християн най-после става татко)
4 (80%) 1 vote

Светлана Гущерова дарява с момиче любимия си Християн Гущеров!

Светлана Гущерова изплю камъчето! Бившата плеймейтка най-после разкри дали със съпруга й Християн Гущеров им предстои да изпитат най-щастливото събитие за всяко младо семейство. А именно да станат родители.

Светлана Гущерова

Честито на Светлана Гущерова – чака момиченце от Християн

В последните месеци доста се спекулираше по темата, а мълчанието на Гущерова провокира всякакви съчинения. Като например това, че кара проблемна бременност, заради която е била приета по спешност в столична болница.

Гущерова потвърди, че със съпруга й очакват своята първа рожба. Пред „Папараци“ Светлана разкри и пола на бебето. Предположенията, че семейството ще прегърне мъжка рожба, се оказаха неверни – Светлана и Християн са в трепетно очакване на своята принцеса, пише агенция Пик.

„Аз съм една много щастлива и обичана жена и скоро ще бъдем две – много щастливи и обичани“, разкрива Гущерова в интервюто си, промо от което се появи преди минути по Би Ти Ви.

Припомняме, че бъдещите родители сключи брак на 1 юли тази година, а на 12-ти, навръх рождения ден на младоженеца, събраха най-близките си приятели на приказна тържество в „Шератон“.

Припомняме, че преди Светлето, Гущеров беше женен за чалга певицата Мария, с която обаче успя да изтрае само две години. Той гледаше щерка й Марая като свое дете, но несходството в характерите с Мария доведе до развода им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар