Виктор Николаев е огромна опора за жена си Людмила!Половинката на Виктор Николаев

– Людмила Железова, преминала през дълъг курс физиотерапия заради тежко счупване. [caption id="attachment_417553" align="alignright" width="300"]Виктор Николаев Виктор Николаев се показа като мъж за пример и истинска отмяна на жена си[/caption] Журналистката от БНР имала проблеми с ръката си, която потроши преди година, и се налагало да ходи на нагревки и рехабилитация при специалисти. За да е сигурна, че крайникът й се възстановява и за в бъдеще няма да изпитва болка при всяка рязка промяна на времето или при по-голямо натоварване. Жената на Виктор Николаев си счупи ръката на няколко места при абсурдни обстоятелства миналата зима. В продължение на месец Железова беше с обездвижена и гипсирана ръка, пристегната с раменен бандаж, пише "Ретро".

Тогава Виктор я отменял в много задължения, но тя все пак се върнала преждевременно на работа. И още докато била с гипс, излизала навън и тичала по задачи. Падналият тазгодишен сняг я плашел до смърт, защото се притеснявала отново да не я сполети същата нелепица.

Последната година се оказа каръшка за семейството на водещия на „Здравей, България“. Самият той също бе застигнат от сериозни здравословни неволи, а в разгара на лятото, вместо да почива на плажовете в Гърция, полежа немалко време в болнично легло. Телевизионерът отсъства от ефира на Нова в продължение на 3 седмици. А причината за дългия болничен бяха болежките му, свързани с бъбреците. Както и наложителната операция, провокирана от тях. Възстановителният период след нея обаче се оказал по-дълъг, отколкото Виктор предполагал, и затова той не бе на работа почти цял месец. Откакто журналистът смени екранната си партньорка Ани Цолова с Аделина Радева, зрителите забелязват и разпалено коментират, че Николаев все по-често си изпуска нервите в ефир. И си позволява да афишира лошото си настроение пред камерите. Именно умората и фактът, че нерядко му се налагало да износва на гърба си цялото предаване, защото Аделина се скатавала, рефлектирали върху общия му тонус и здравето му. И Виктор Николаев не можел да влезе във форма от месеци.