Наско Колев защити бившата си: Вината беше моя, спрете да я нападате! (виж тук)

0

Наско Колев призна вината си за раздялата с бившото си гадже Надя!

Рапърът Наско Колев, който победи във „Вип Брадър” тази година зарязал приятелката си, а не тя него. Това стана ясно от разкрития за бившата му половинка Надя.

Наско Колев
Наско Колев защити бившата си приятелка Надя от обидите на феновете

Възмутен от слуховете, че гаджето му го е разкарало, пред фенове Колев споделил, че той е сложил край на раздялата им.

„Доста неща видях да се пишат за мен и по-конкретно за Надя. Каква била, как ме оставила, преди да вляза в Брадъра и ме наранила. Което пък предизвика кофти нападки към нея”, пише Атанас Колев в интернет.

Бившият на Мария Илиева допълва още, че е разделен с Надя още от пролетта. И той стои в основата на раздялата, а не тя, пише вестник „Телеграф“.

„Винаги е била коректна с мен и моля да няма нападки и гневни съобщения към нея”, апелира още Наско Колев.

Припомняме, че наскоро рапърът постна снимка на непозната сладурана, чиято естествена хубост адмирираше. С насмешка към всички тунинговани и наплескани с грим жени и момичета, Атанас заяви да погледнат това момиче и да осъзнаят що е то натурално красива жена.

Все още не е ясно дали въпросната е новата му приятелка, или е просто позната, към която Насето има щения. Ще го поздравим обаче с промяната във вкуса – доскоро той си падаше все по по-зрели от него дами, докато напоследък се е насочил в правилната посока… А дано!

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.