Алекс Раева разтърси с неочаквана изповед! (никой не очакваше това от нея)

Алекс Раева разтърси с неочаквана изповед! (никой не очакваше това от нея)
Гласувайте за статията

Алекс Раева призна, че е изживяла тежко раздялата с диджей Дончо!

Певицата Алекс Раева не крие, че е посветила не една и две песни на голямата си любов – диджей Дончо. Но в момента има друга любов, която я вдъхновява. Тези дни изпълнителката и водеща в „Х-Фактор“ издаде албума си „My“.

Алекс Раева

Никой не предполагаше, че Алекс Раева е страдала много след раздялата с Дончо

„Много песни са посветени на него. Такова е състоянието на всеки човек, когато се разделя с любим. Това са различни емоции, чувство на ярост, на обвинения към себе си, към другия, на прошка, на изчистване.

Целият албум е физиотерапия за мен. Направих го след тежка раздяла и е дълго чакан лукс за нас и мен“, сподели чаровницата.

В интервю за вестник „България днес“ Алекс Раева обясни също, че раздялата с музиканта никога не е била поради някаква фатална причина – изневяра или просто си е отишла любовта.

„Ние се разделихме, обичайки, което беше трудно, преживяхме го тежко. Може би не сме били един за друг. Останахме приятели, много сме си ценни като съвети, имаме и невероятна химия на сцената. Обикновено при раздяла винаги единият е засегнат – при нас това го нямаше“, разкрива Алекс.

Раева признава, че в момента до нея има любим, но той няма нищо общо с шоубизнеса, пише hotnews.bg. „Човекът до мен няма общо с моята професия. Чувството е прекрасно да го изживееш. Обикновено човек става по-предпазлив с годините, но любовта не пита. Важно е да можеш да изживееш истинските моменти, когато ти се дават, да не се пазиш от тях.

След Дончо не допусках любовта да ме докосне. Това са едни бариери, които самият ти не виждаш. С новата любов се срещнах на лодка в морето, на която аз не исках да ходя. Наистина бях уморена, но в крайна сметка отидох и резултатът е налице“, разказва още поп дивата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар