Венета Райкова: Бях при гуру, уникалните неща вече ми се случват!

Венета Райкова: Бях при гуру, уникалните неща вече ми се случват!
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова поема по нов път в живота си! Твърди, че е щастлива, макар да няма мъж до нея!

Телевизионната водеща Венета Райкова винаги е била почитател на мистичното. Тя е правила множество интервюта в тази посока и вярва в това, което не виждаме.

Венета Райкова

Венета Райкова с гуруто

Доказа го и днес, когато посети гуруто Гал Сасон. Той й е направил пълен хороскоп, който й е предвидил само хубави неща, които вече са започнали да й се случват.

Известно е, че Вени няма мъж от почти година, но явно не тъжи от този факт. Тя се е отдала изцяло на сина си Патрик, работата си в „Папараци“ и писането на книги.

„Мега щастлива и благодарна!! Сега излизам от кабинета на гуруто Гал Сасон, бях на хороскоп при него! Нещата, които ми каза…. уау нямам думи! А какви карти таро изтеглих!! Уникалните неща започнаха да ми се случват и ще стават все по-отлични!! Гал Сасон ще е до неделя в България, препоръчвам ви да посетите семинарите му от утре, информация за тях на сайта на издателство “Кибеа”!! Излезе и новата му книга с подробна информация за всяка една зодия за 2019г., чета я в момента и съм изключително впечатлена!!“ – написа Венета Райкова в социалната мрежа, без редакторска намеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар