Ева Веселинова стигна дъното: Смее се на смърт на бебе при секс!

Ева Веселинова стигна дъното: Смее се на смърт на бебе при секс!
Гласувайте за статията

Ева Веселинова не може съобрази кога трябва да свали широката си усмивка!

Журналистката на „Господари на ефира“ Ева Веселинова винаги е усмихната и демонстрира позитивизъм. Това обаче понякога може да й изиграе много лоша шега.

Ева Веселинова

Ева Веселинова се изложи в ефир

Именно така се получи в „На кафе“, където тя е в ролята на един от ко-водещите. Блондинката се смееше, докато сексолог обясняваше за спонтанен аборт по време на секс, видя Kliuki.bg.

Процентът на такава смърт на плода е изключително нисък, но все пак го има. Това явно се получава при по-груби сношения, базирани и на неподходяща поза.

Ева Веселинова обаче не спря да се смее на една трагедия, което е възмутително. Реакцията на останалите коментатори – Юлиан Константинов, Кристина Патрашкова, Илиян Любомиров и т.н., също не беше подходяща, но поне при тях нямаше огромна усмивка на лицето.

Ева все още не е майка, въпреки че й е време, и може би затова не може да се постави на мястото на жена, изгубила нероденото си бебе. Разбира се, дано никога да не разбере каква е тази болка.

По отношение на секса обаче журналистката е доста разкрепостена и активна. Може да няма сериозно гадже от години, но определено често практикува плътските наслади, защото на въпроса дали мъжете мислят повече за секс, тя отговори с „не“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар