Илиана и Наско са на седмото небе: Дъщеря им се сгоди навръх годишнината им!

Илиана и Наско са на седмото небе: Дъщеря им се сгоди навръх годишнината им!
Гласувайте за статията

Голямата радост споходи и Виолета Сиракова, родителите й са във възторг!

Дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева минава под венчило. Чаровната Виолета Сиракова най-после каза „Да” на дългогодишната си половинка Георги Коруджиев.

Виолета Сиракова и Георги

Виолета Сиракова и Георги Коруджиев ще станат законно семейство

Двойката се сгоди преди броени дни, като все още не е ясно кога ще е сватбата. Виолета и бившия футболист са заедно от няколко години, като вече имат и двегодишна дъщеря, кръстена на баба си Илиана, пише „България днес”.

„Приказката става все по-щастлива и красива с всеки изминал ден! Обичам те, мое слънце и звезди”, написа Виолета, след като показа пръстените.

Любопитен факт е, че годежът се е състоял на 11 декември, докато семейството празнува сватбената годишнина на Илиана и Наско. Това е именно датата, на която те се женят, а сега празникът се превърнал в двоен за семейството.

Виолета Сиракова отдавна чака предложението на Георги. Очакваше се, че то ще дойде след като тя забременя, но и тогава не се случи.

Говори се, че Коруджиев не е от най-заможните и не отговаря на стандарта, на който е свикнала Вили. Той искал да й купи годежен пръстен за няколко бона и предложението закъсняло именно защото не можел дълго време да си позволи толкова скъпо бижу, поради което спестявал години наред.

Годежът на младите влюбени ще успокои Илиана Раева и Наско Сираков, които се бяха притеснили, че дъщеря им живее в грях. Очаква се сватбата им да бъде догодина.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар