Върхът на унижението: Ани Цолова се превърна в просто домакиня, която се моли за работа!

Върхът на унижението: Ани Цолова се превърна в просто домакиня, която се моли за работа!
Гласувайте за статията

Ани Цолова среща трудности в намирането на работа!

Ани Цолова не успя да намери клиенти за частни семинари и се върна към идеята да работи в телевизията. В последно време тя се моли основно на колежката си Деси Стоянова да й съдейства за връщане в Би Ти Ви, пише HotArena.

Ани Цолова

Ани Цолова се налага да моли приятелки за работа

Цолова месеци наред удря на камък със семинарите си да обучава млади специалисти в медийната сфера. В крайна сметка обаче не успяла да намери клиенти и се върнала към старата си работа.

Напоследък двете с Деси Стоянова са просто неразделни и постоянно са заедно. Според клюките в тв средите, бившата водеща на сутрешния блок моли колежката си да й съдейства за връщане в Би Ти Ви.

Ани, освен това, имала проект за лайфстайл предаване, което бе отхвърлено от Нова, но се надява да се приеме добре при конкуренцията. И така екс водещата да се върне на бял кон, пише „Ретро”.

Що се отнася до Ани, в момента тя се изявява като отчаяна домакиня. Пазарува, води сина си на училище и дори тренира във фитнеса.

Скучното си ежедневие брюнетката разнообразява с разходки с приятелки, посещения във фитнеса и обиколки по магазините. Така се опитвала да се разсее от депресията и да убие част от многото си свободно време.

Водещата е поела цялото домакинство, отменяйки майка си Георгина, която се върна в Плевен, след като Цолова напусна телевизията.

Ани почти всяка вечер може да бъде видяна и да носи продукти за трапезата, като пазарува само здравословни и нискокалорични храни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Върхът на унижението: Ани Цолова се превърна в просто домакиня, която се моли за работа!”

 1. Надя Делчева

  Дек. 14. 2018

  Каква“сензация“за М.Геогиев?
  Анна Цолова си търси работа ,грижи се за семейството си и се видяла с приятелка.
  Вурхът на унижението е за вас М.Георгиев,защото сте драскач .Не сте журналист.Анна Цолова не я мислете,защото тя си има достатъчно гънки в мозъка.

 2. зрител

  Дек. 15. 2018

  Надя ,явно е че и ти като тая латерна Цолова ти липсват гънки.Тая е пародия на журналист ,то от една провинциална даскалица качествен журналист не може да стане, затова трябва и акъл.

Добавете коментар