Чудо: Нети забременяла от Дони с дървен пенис!

Чудо: Нети забременяла от Дони с дървен пенис!
Гласувайте за статията

Нети и Дони цели 10 години опитваха да имат дете, преди да се намеси монах!

Актрисата и певица Антоанета Добрева – Нети е доволна от изминалата година, в контекста на това, че тя и семейството й са живи и здрави и че всичко, което е била запланувала за 2018-та година е на плюс, както се изрази самата тя в предаването „На кафе“ по Нова ТВ, пише LifeOnline.bg.

Дони и Нети

Нети и Дони са се сдобили с дете по много странен начин

Предстои й нов проект с мъжа й – още днес ще започнат записите на ново дуетно парче, идеята за което се е зародила тези дни. Нети призна, че подобно нещо не се е случвало още от раждането на дъщеря им.

Към днешна дата щерката Лилия вече е на 7 години, учи в Музикално училище и свири на виолончело.

По повод възпитателните тактики, артистката разкри, че за да се насочи едно дете към дадено занимание, трябва и малко родителски натиск.

Близо 10 години двойката правеше опити да се сдобие с рожба, но уви, това не им се отдаваше по една или друга причина.

През 2010 година двамата, заедно с двойка техни приятели, заминават на екскурзия в Бутан, където случайно попадат на ритуал за плодородие в местен манастир.

Поканени да се присъединят към свещенодействието, те с любопитство приемат, без да подозират на какво ще бъдат подложени.

Монахът взел три фалоса, изработени съответно от дърво, слонова кост и камък, и започнал да налага Дони по главата с тях. След което е написал на листче, че ще имат син.

Явно блъскането с пениси по главата е помогнало, тъй като скоро след това Нети забременява. Е, не им се ражда момче, но поне по отношение на забременяването пророчеството се сбъдва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар