Джулиана Гани на седмото небе от посрещането след „Биг Брадър“! (СНИМКИ)

Джулиана Гани на седмото небе от посрещането след „Биг Брадър“! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани е щастлива, че близките й са я уважили след шоуто!

Сребърният медалист на „Биг Брадър: Мост Уонтед“ Джулиана Гани се чувства изключително поласкана и горда от отношението на приятелите й след края на шоуто. Те са й устроили посрещане в ресторант „Блазе“, където са купонясвали всички заедно до зори, научи Kliuki.bg.

„Приятелии, благодаря ви, че ми направихте най-уникалния подарък на света! Именно, че ми дарихте вашата обич и уважение! 🙏Още съм в шок и не мога да повярвам какво посрещане получих след излизането си от Биг Брадър! Дори не подозирах как моят любим мъж е успял да събере всички ви, особено тези, които пътуваха през половин България, за да ме видят! Нямам думи да изразя колко съм очарована! Това не беше просто жест, а много повече! Благодаря ти, че ми направи най-уникалното посрещане на света, любов моя! Благодаря и на ресторант Блазе, че се постараха да изживея този момент по най-добрия начин и ми указаха това огромно уважение! Обичам вииии❤️“ – написа Джулката преди минути.

Мис Силикон няма как да не бъде горда от представянето си в „Биг Брадър“. Тя подобри класирането си и след като преди година завърши на пето място, сега остана втора. Нещо, за което ще разправя сигурно и на внуците си.

Вижте снимки от партито!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар