Бабата на Азис мина границата на шарлатанството, ето как!

Бабата на Азис мина границата на шарлатанството, ето как!
2 (40%) 1 vote

Бабата на Азис вече цери и животни, което изглежда като върха на шарлатанството!

8 месеца след като загуби дарбата си да врачува, бабата на Азис отново се е върнала към стария си занаят, пише HotArena.

баба и Азис

Бабата на Азис мина границата

Колоритната баба Станка не тръшната от тежък грип, заради който спря да врачува. Въпреки престоя в болницата, баба Станка не можела да се откаже от цигарите, които й причинили проблеми с дробовете.

Самият Азис бе споделил в интернет координати за връзка с баба му, а стотици хора се стекоха да се допитат до пророческите й способности. Ежедневната върволица от хора я преуморила, а грипа я довършил. Затова чалга кралят обяви, че баба му е загубила способностите си и спира да гледа.

Преди няколко дни обаче старицата усетила, че възвръща магическите си умения и отново започнала да приема хора в дома си. Според хора, потърсили бабата на Азис за помощ, тя можела само да чете мислите на клиентите си. Друга дарба нямала.

Според баба Станка тя имала способността да лекува не само хора, но и животни. Помагала на местните хора да церят прасета, крави и друг домашен добитък. Таксата й остава непроменена и е 25 лева. Единственото, което Станка не казва е за предстояща смърт, пише „Уикенд“.

Баба Станка усетила, че има паранормални способности, когато била на 13 години. В най-активния й период през дома й в Костинброд минавали по 30-40 човека за ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бабата на Азис мина границата на шарлатанството, ето как!”

  1. Eлена

    Дек. 16. 2018

    Като няма кой да постави границите на баба и внук ,така ще е!

Добавете коментар