Вижте новото начало на Джей Ло

Вижте новото начало на Джей Ло
Гласувайте за статията

Вижте нивото начало на Джей Ло. Да, Латино дивата е на своите 49 години, но в бизнес като музикалния е истинско чудо, че е сред малкото които могат да се задържат за дълго на върха.

Както танците, така и пеенето са нейната стихия, често се занимава и с мода и реклама, и то доста успешно. Тя има усет към модерното, умее да увлича мнозина след себе си, радва се на милиони последователи и все още невероятни продажби. Не слиза и от световните класации.

Освен това, Лопес е истинска конкуренция на младите красавица в бранша. Макар и над 40 г. тя е сред най-харесваните, винаги е в класациите за най-привлекателни известни дами. Ето че вече е решила да канализира тази своя страст и опита да се поддържа и изглежда добре в ново бизнес приключение.

Джей Ло

А ние както множеството й фенове сме уверени, че и тук тя ще спечели последователи. Певицата обяви, че навлиза в козметичния сегмент и подготвя продукти с нейна марка. Тя ще предложи материали, които са натурални и биха подмладили дамите, както самата тя коментира с времето всяка жена усеща промените, но има много начини да продължи да бъде красива и чаровна. А както цитират и от Ева, тези продукти, основно грижа за кожата, са реклама на нейната представа за това как да сме хубави и поддържани. Е, каква по-хубава жива реклама от Джей Ло, бихме добавили само и ние.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар