Джулиана Гани: В „Биг Брадър“ беше вълнуващо, но и трудно! Най-после имам истински мъж!

Джулиана Гани: В „Биг Брадър“ беше вълнуващо, но и трудно! Най-после имам истински мъж!
Гласувайте за статията

Джулиана Гани се изповяда след края на „Биг Брадър“!

Силиконката Джулиана Гани завърши втора в „Биг Брадър: Мост Уонтед“, но не съжалява, защото има до себе си любовта на Илиян Найденов. Той я подкрепяше през цели месец, като боравеше с профила й във Фейсбук.

Джулиана Гани и Илиян Найденов

Джулиана Гани и Илиян Найденов са лудо влюбени от месеци

Говори се, че я е подкрепил и по друг начин. Платил е огромна сума за смс-и на финала, но и това не помогна на Джулката да пребори добряка Уош МС.

„За мен престоят в Къщата на Big Brother беше едно вълнуващо,но и трудно изживяване.През цялото това време,мъжът до мен не спираше да ми показва подкрепата и любовта си по всякакъв начин,а сега когато съм навън видях и постовете му и дори дневника,в който описва всеки свой ден..На Земята няма друг такъв като теб!Пожелавам на всяка жена да намери подкрепата и любовта,която и аз.Разбрах разликата между фалшивия и истинския,между този,който обича и е загрижен и егоиста.Между любящия и апативно-престорения!Най-после и до мен да има ИСТИНСКИ МЪЖ ❤️🙏😜“ – написа Джулиана Гани, без редакторска намеса.

Kliuki.bg припомня, че тя е в развод с бившия си, който твърди, че я е тормозел психически. Със Станимир изкара по-малко от година, след което се залюби с друг фитнес инструктор, какъвто е Илиян Найденов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Джулиана Гани: В „Биг Брадър“ беше вълнуващо, но и трудно! Най-после имам истински мъж!”

  1. Ivan

    Дек. 16. 2018

    Айде мангасарке повърхностна, всяка година все си най-влюбена в различни. Айде раждай, че кокежките ти мангасарки на 15 са с 2 бр.

Добавете коментар