Какво прави Дженифър Анистан така неотразима

Какво прави Дженифър Анистан така неотразима
Гласувайте за статията

Какво прави Дженифър Анистан така неотразима. Да, актрисата ни е любимка от различни филми, има забележителни роли.

Но нека си признаем, че името й се асоциира с Рейчал от сериала Приятели – и сега на своите 49, тя е все така чаровна, печелеща симпатиите на околните с огромна, сияйна и искрена усмивка.

Не може да се отрече, че тази жена има усет за мода и умее да се поддържа. Има спортна фигура и макар и да се шегува, че бръчките й се появяват заради усмивките й, тя изглежда все така чаровно. Предлагана и но минирана в класации за най-привлекателни популярни хора, както и сочена за една от най-сексапилните от множеството й фенове.

Дженифър Анистан

Стилът на Дженифер в ежедневието е спортно-елегантен, маратонки, жилетка, блуза, или широк панталон.Докато на светски събития актрисата обича да показва нови идеи и е почитател на големите цепки и деколтета, обича да експериментира и да привлича вниманието, ето затова е цитирана като една от модерните и все поддържани дами. Тя не си позволява тоалет, който да не подхожда на фигурата й, разбора се когато поддържаш едно тяло, не е никак трудно да го облечеш впечатляващо. Както цитират о от рубрика на изданието Ева, Анистан има моден стил и умее да го показва добре.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар