Мария накарала Уош МС да заличи Луиза Григорова от тялото си!

Мария накарала Уош МС да заличи Луиза Григорова от тялото си!
Гласувайте за статията

Уош МС вече няма татуировка с името Луиза Григорова, но все още има нормални отношения с нея!

Рапърът Уош МС даде първото си обширно интервю след победата си в „Биг Брадър: Мост Уонтед“. Той говори пред в. „Уикенд“ за престоя си в Къщата и за живота си извън нея.

Уош МС

Уош МС с първо обширно интервю след победата си

– Честита победа! Изненада ли ви триумфът ви в „Биг Брадър”?
– Много ви благодаря. Още не съм мислил дори, какво ми се случи. Телефонът ми сега звъни от цял свят, пишат ми и в социалната мрежа… Не, не съм очаквал аз да бъда победител. Исках просто да вляза и да се представя достойно.

– Най-трудните ви моменти в Къщата?
– Не бяха свързани с битовизми. Чувствах се понякога сам, имах нужда от приятел, от най-прости човешки взаимоотношения като ласки, комплименти… Когато те стегне това усещане, се появяват дългите нощи, в които не ти се спи. Мислиш за близките си и напрежението нараства още повече. Това са моите трудни моменти в Къщата. Не ми е било изобщо проблем, че е спирала водата. Подобни елементарни неща всеки може да преглътне.

– Създадохте ли приятелства в шоуто?
– Много ми се иска да остана приятел с всички участници, но в момента имам други задачи и малко по-късно ще се свържа с бившите ми вече съквартиранти. Времето ще покаже как ще се развият отношенията ни. Пък и приятелството е сериозно нещо, човек не допуска всеки твърде близо до себе си.

– А има ли съквартиранти, които не искате да виждате повече?
– Няма. Бих общувал с всеки един от съквартирантите. Ще се опитам да намерим общ език, а дали ще ни се съберат пътищата и дали ще продължим да се забавляваме заедно и да имаме общи занимания, времето ще покаже. Каквито и проблеми да е имало в Къщата, излизайки навън, тях вече ги няма.

– Имаше ли флирт между вас и Джулиана Гани?
– Флирт?! Нищо подобно не е имало! Аз флиртувам много по-конкретно и си личи, когато го правя. Имаше само истинска симпатия между мен и Джулиана.

– Сега или във „ВИП Брадър 2014” се представихте по-добре?
– Не се представям, а просто влизам в Къщата и съм себе си. Прекрачвам прага и започвам да живея. Когато някой е вътре с цел да се представя, му личи.

-Наградата ви като победител е плакет. Къде ще го поставите?
– Най-вероятно в студиото ми – то е моето любимо място. Предстои ми също така да си оправям спалнята вкъщи и може и там да сложа плакета.

– Какво ще направите с хонорара си от „Биг Брадър: Мост Уонтед”?
– По-голяма част от него ще отиде в пътувания и в техника за музика. Смятам да си купя много хубави джаджи за моето студио, което от няколко години не е в дома ми. Разполагаме с микрофони, грамофони и звукозаписни устройства, дръм машини, но сега мисля да взема неща за още по-качествен звук.

– Какви воаяжи ви предстоят?
– Много обичам да пътувам! През декември имам няколко концерта и след това тръгвам на път. През януари ще ходя в Йордания.

– Родителите ви доволни ли са от показаното от вас в шоуто?
– Да, гордеят се много с мен. Но и не съм ги изненадал с кой знае какво, защото са наясно, че аз съм си такъв, какъвто бях и в Къщата.

– Баща ви Иван Иванов как е?
– Добре е, в момента дори е при мен. В другата стая е, но не живеем заедно постоянно. Цяла нощ сме си говорили, не съм мигнал.

– Здравословно как е баща ви?
– Не искам да говоря на тази тема. Питайте нещо за мен.

– Работил сте като ефирен оператор в Би Ти Ви, учите кинорежисура в НБУ и заснехте 27-минутния документален филм „Добре дошъл у дома” за ролите на баща си Иван Иванов. Но май музиката ви е по-важна…
– Музиката е голямата ми мания, не ми се иска още да я оставям. В днешно време тя е свързана и с видео клипове, така че е възможно да се насоча професионално и към екранизирането на песни. Фен съм и на киното, но за да правиш филми, се изисква да си отдаден само на това. Вече почти съм завършил обучението си по режисура в Нов български университет.

– Родителите ви са актьори. И вие сте артист, но не точно като тях…
– Никога не съм искал да бъда актьор. Като бях съвсем малък, нашите ме караха да умирам изкуствено, а аз се преструвах, че ме стрелят с автомат и всички много се забавляваха. С това се изчерпва актьорската ми кариера. Обожавам професия на родителите ми, но не се виждам в нея, а не ме и привлича.

– Какво ново ви предстои в музикално отношение?
– Абсолютна независимост. Няма да работя с нито една компания и няма да завися от някого, както е било и досега. Ще се задълбоча в много тежък ъндърграунд и ще си правя точно това, което желая в музикален план. Няма да слушам чужди съвети и да се ръководя от модерното, от течения, от радиото…

– Мария ли е жената до вас?
– Да, дори след малко ще се виждаме. Ако трябва да съм честен, тя ми липсваше неимоверно много в Къщата – нейното искрено приятелство. Ние почти непрекъснато сме заедно, смеем се, пазаруваме, ходим на кино и т.н. Истинска партия сме. Вече няколко години сме заедно. Мария обаче се страхува от по-сериозните стъпки.

– Преди години имахте връзки с Радина Кърджилова и Луиза Григорова. Останахте ли приятели с тях и след разделите?
– Да, разбира се. Не са ни близки приятелски отношенията, но са съвсем нормални. Всеки от нас си пое пътя и нямаме никакъв конфликт. Като се видим, се радваме.

– На гърба си имахте татус с името на Луиза Григорова…
– Да, така беше. Но след като Мария ми стана приятелка, вече го няма. Имам сега на същото място един голям триъгълник.

– Прекалявал ли сте някога с алкохол? Пробвал ли сте марихуана?
– Е, аз съм Wosh MC все пак… „Пушеци, пушеци, да не виждам проблеми. Да виждам пушеци, пушеци…” Никога не съм употребявал марихуана, само пушеци, пушеци. На 34 години съм и съм рапър.

– Арестуван ли сте някога?
– Да, веднъж. Снимахме видеоклип, в който трябваше да се скочи от една кола на друга. Излезе обаче собственикът на автомобила, хвана ни… А беше извикал и полиция. Всичко беше режисирано, но колите не бяха наши.

– Обиран ли сте от крадци?
– Като малък са ми сваляли кецовете. И на стадиона са ме джобили.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар