Поредно унижение за Ивана, Калин Терзийски свали нова жена!

Поредно унижение за Ивана, Калин Терзийски свали нова жена!
Гласувайте за статията

Калин Терзийски вече има нова тръпка, пак изневерява на Ивана!

Калин Терзийски има нова сърдечна тръпка. Писателят бе забелязан от репортер на „Уикенд” да запива в закътана столична кръчма в компанията на нова жена.

Калин Терзийски

Калин Терзийски пак изневерява на Ивана

Дипломираният лекар-психиатър бе избрал маса до прозореца, не спираше да се усмихва и поклаща на събеседницата си, като хапваха салата и пиеха вино. Кайо, както му казват приятелите, бе във видимо много добро настроение, не спираше да се хили и да казва „наздраве”. Жената бе руса, на видима около неговата възраст, но не бе съпругата му Ивана.

„Каквото и да кажа за себе си, ще опиша една частица от мен. За всеки човек аз съм различен. За едни съм пияница, за други съм висок, за трети съм много слаб писател, например”, заяви наскоро Терзийски и така избегна отговора на въпроса дали продължава с алкохола. Видимо все още продължава да се налива и дори новата му любов не може да го стимулира да спре да пие.

Калин Терзийски от много години има постоянна половинка в лицето на психоложката Ивана Генова, но често й кръшва, при това публично. Най-злепоставящата за нея изневяра беше с Елен Колева, когато писателят се размотаваше с актрисата из цяла София с бутилка в ръка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар