Лилия Стефанова от „Шоуто на Слави“ се излага жестоко, ето как!

Лилия Стефанова от „Шоуто на Слави“ се излага жестоко, ето как!
Гласувайте за статията

Едрогърдата Лилия Стефанова от „Шоуто на Слави” не си знае песните, забелязаха зрители на предаването.

Тъмнокосата изпълнителка от „Ку-ку бенд” има сериозни затруднения с текстовете на всеки език, различен от български. За хората, които поназнайват английски например, е ясно, че Лили няма хал-хабер от това, което се опитва да пее на езика на Шекспир. Звуците, които изговаря, обикновено нямат нищо общо с реалните текстове на песните.

Лилия Стефанова

Лилия Стефанова прави гаф след гаф

Същото е и с другите езици, които ѝ се налага да използва. Певицата изговаря всички думи по слух, като ги заваля, очевидно без да се интересува дали бърка някъде, а още по-малко – какво е значението на това, което пее. „Едно време поне им пишеха чуждите текстове с български букви, за да ги научат. Сега и това не правят”, възмущават се зрители.

Според тях небрежността на Лили към текстовете, които пее, издава пълна липса на професионализъм. При това положение не е учудващо, че изпълнителката получава пренебрежимо малко шансове да пее соло в предаването за сметка на колежката си Невена Цонева, пише „Уикенд“.

Лили прилича на началника си, защото не е тайна, че на нейната възраст и Слави Трифонов беше много зле с езиците. В началото на шоуто не можеше да обели нито дума на английски. След това успя да навакса значително, но още има какво да се желае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Лилия Стефанова от „Шоуто на Слави“ се излага жестоко, ето как!”

  1. милене глупако

    май 27. 2019

    абе миленчо това ли намери да пишеш бе

Добавете коментар