Ядец: Цветан Цветанов жестоко отсвири Веселин Маринов! (още подробности)

0

Цветан Цветанов не уважи приятеля си Веселин Маринов!

Цветан Цветанов за пръв път от дълги години насам пренебрегна верния си приятел Веселин Маринов и не се появи в публиката на ежегодния му и задължителен коледен концерт.

Веселин Маринов
Веселин Маринов не беше уважен от добрия си приятел

Всички гости на спектакъла на трубадура от Полски Тръмбеш останали изненадани от липсата на политика и веднага тръгнала мълвата, че двамата са развалили калимерата.

Маринов бил поканил зам-председателя на ГЕРБ лично месеци преди мероприятието. И пазел за него и семейството ВИП места на първите редове в зала 1 на НДК. Но Цветанов така и не се появил, дори и със закъснение.

Каква е причината бившият вътрешен министър да не уважи най-значимото събитие за певеца, Веселин не пожелал да разкрие. Но е твърде възможно политикът да е имал важен работен ангажимент извън София, пише „Ретро“.

Не само изпълнителят, но и публиката се надявала Цветанов да се появи, защото понякога двамата приятели обичат да правят импровизации и бившият шеф на МВР хваща микрофона, за да пеят шлагерите на Веско в дует.

На коледния концерт на естрадната звезда имало и бедно присъствие на хора от гилдията. Единствените представителите на артсредите, които го удостоили с присъствие, били Михаил Белчев и съпругата му Кристина, както и актрисата Искра Радева.

Сред зрителите били още Маги Халваджиян и бизнесменът Вальо Михов, които са дългогодишни приятели на Маринов. Сценичната му изява не пропуснала настоящата му половинка Веселина, както и щерка му Йоана – двете най-важни жени в живота на трубадура.

Веско неотдавна призна, че с поредната му любима вече живеят на семейни начала. „Имам любов сега. Изживявам я и съм много щастлив. Любовта не ти дава време да остаряваш, да мислиш за лоши неща. За мен тя е всичко“, коментира изпълнителят на „Горчиво вино“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.