Ядец: Цветан Цветанов жестоко отсвири Веселин Маринов! (още подробности)

Ядец: Цветан Цветанов жестоко отсвири Веселин Маринов! (още подробности)
Гласувайте за статията

Цветан Цветанов не уважи приятеля си Веселин Маринов!

Цветан Цветанов за пръв път от дълги години насам пренебрегна верния си приятел Веселин Маринов и не се появи в публиката на ежегодния му и задължителен коледен концерт.

Веселин Маринов

Веселин Маринов не беше уважен от добрия си приятел

Всички гости на спектакъла на трубадура от Полски Тръмбеш останали изненадани от липсата на политика и веднага тръгнала мълвата, че двамата са развалили калимерата.

Маринов бил поканил зам-председателя на ГЕРБ лично месеци преди мероприятието. И пазел за него и семейството ВИП места на първите редове в зала 1 на НДК. Но Цветанов така и не се появил, дори и със закъснение.

Каква е причината бившият вътрешен министър да не уважи най-значимото събитие за певеца, Веселин не пожелал да разкрие. Но е твърде възможно политикът да е имал важен работен ангажимент извън София, пише „Ретро“.

Не само изпълнителят, но и публиката се надявала Цветанов да се появи, защото понякога двамата приятели обичат да правят импровизации и бившият шеф на МВР хваща микрофона, за да пеят шлагерите на Веско в дует.

На коледния концерт на естрадната звезда имало и бедно присъствие на хора от гилдията. Единствените представителите на артсредите, които го удостоили с присъствие, били Михаил Белчев и съпругата му Кристина, както и актрисата Искра Радева.

Сред зрителите били още Маги Халваджиян и бизнесменът Вальо Михов, които са дългогодишни приятели на Маринов. Сценичната му изява не пропуснала настоящата му половинка Веселина, както и щерка му Йоана – двете най-важни жени в живота на трубадура.

Веско неотдавна призна, че с поредната му любима вече живеят на семейни начала. „Имам любов сега. Изживявам я и съм много щастлив. Любовта не ти дава време да остаряваш, да мислиш за лоши неща. За мен тя е всичко“, коментира изпълнителят на „Горчиво вино“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар