Хванат натясно: Коя е мистериозната брюнетка до Веселин Марешки?! (виж тук)

Хванат натясно: Коя е мистериозната брюнетка до Веселин Марешки?! (виж тук)
Гласувайте за статията

Веселин Марешки беше щракнат с непозната брюнетка!

Лидерът на „Воля” Веселин Марешки повози тайнствена брюнетка с новия си мерцедес последен модел. Дали тя е негова партийна сподвижница или близка приятелка, не стана ясно.

Марешки

Веселин Марешки стана шофьор на непозната брюнетка

Според познавачи цената на лъскавото возило е около 150 бона. Явно на политика вече му е омръзнало аудито, с което се придвижваше из столицата дълго време.

Зам.-председателят на Народното събрание има право не само на служебен автомобил, но и на шофьор.

Марешки обаче е решил да не товари бюджета на парламента. Освен това той е известен любител на адреналина и високите скорости и предпочита сам да управлява личната си кола както в София, така и в провинцията.

„Човек, който е влязъл в политиката, за да помага на хората и да е милионер, не му отива да ползва и кола от парламента. Няма да е красиво и морално. Така смята и самият Веселин“, споделят запознати.

Автопаркът на Марешки е впечатляващ, но в София той предпочита да залага на традиционни стабилни марки.

В колекцията му от лъскави „играчки” е една от най-бързите коли в света – американската SSC Ultimate Aero, която може да вдига 430 км в час и струва над половин милион.

Возилото е с 1300 коня – двойно повече от „Ферари“ и „Ламборгини“. Звярът в оранжево и черно вдига 100 километра в час само за 2,8 секунди. Запален на място пък шуми като бомбардировачите Б-52.

„В София карам доста внимателно. Майка ми на млади години е участвала в ралита и сигурно от нея съм наследил тази страст”, казва политикът, пише „Ретро“.

Освен бързи коли хоби на аптечния бос е да управлява още снегомобил и джет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар