Светлана Гущерова: Раждам и започваме да работим за второ бебе! (още подробности)

Светлана Гущерова: Раждам и започваме да работим за второ бебе! (още подробности)
1 (20%) 1 vote

Светлана Гущерова бърза да роди, за да започнат с половинката й работа за второ бебе!

Светлана Гущерова призна в предаването „Папараци”, че чака момиче през март и датата за раждането е вече избрана. Тя обаче много иска да има и момче. Затова веднага след появата на Бобка, както със съпруга й Християн наричат дъщеря си, ще работят и за мъжки наследник.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова и съпругът й Християн си мечтаят за син и дъщеря

Странно име на първото им дете дошло от таткото Християн. Който след като видял снимката от видеозона започнал да вика на бъдещото си отроче „бобчето”.

Бъдещата майка се оженила бременна и в деня на сватбата почувствала, че носи дете: „Беше ми странно, ядяха ми се неща, които преди това не бих погледнала”.

Новината била потвърдена 2-3 дни след венчавката, която бе на 12 юли. Тя си направила тест за бременност, който потвърдил новината, но за да е сигурна, бъдещата майка проверила още цели четири пъти.

След това поставила последните три теса в кутийката на годежния пръстен и пратила майка си, която им била на гости, да я даде на съпруга й. Когато видял чертичките, Гущеров се разплакал.

Припомняме, че Християн Гущеров си мечтаеше за наследник от много години. Той силно се надяваше, че бившата му съпруга Мария ще го дари с дете, но за жалост това не се случи. Затова и сега е на седмото небе и още не може да свикне с щастието си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Светлана Гущерова: Раждам и започваме да работим за второ бебе! (още подробности)”

  1. Дида

    Дек. 17. 2018

    Миличката тя, готова е да се разпори от раждания за да остане при паричките. При тези хора обаче, такива номера не вървят, ще го разбереш много скоро и ти.

Добавете коментар