Дани Леван разплака Дивна: Виж какво написа в мрежата! (още подробности)

Дани Леван разплака Дивна: Виж какво написа в мрежата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Певецът Дани Леван застана на страната на Дивна и то публично!

Певецът и идол на хиляди момичета Дани Леван изненадващо изказа подкрепата си за своята колежка Дивна. След месеците, в които тя беше буквално разкъсвана от упреците на познати и непознати за катастрофата, която причини, девойката се срина.

Дивна

Дивна получи подкрепата на своя млад колега Дани Леван

Преди дни Дивна даде първото си интервю в национален ефир. А изповедта й и признанието, че е мислила дори за самоубийство след това, което е причинила на приятелката сиКристин Илиева, шокира всички.

Дани Леван застана твърдо зад нея, ето какво написа той в профила си във Фейсбук преди броени часове:

„Гледах интервюто на Дивна по Нова телевизия. В него тя говори за инцидента, който предизвика огромен отзвук преди година. Впечатлен съм от силата на характера, интелегентсността и волята за живот, която притежава.

Всичко през което е преминала е ужасно, но може би най-ужасното е точно в тази болка да си в менгемето на обществото, което безпощадно е готово с думи да разкъса душата на един човек.

Какво се случва, че сме готови да разкъсаме някого? Колкото и голяма да е грешката, която сме допуснали би трябвало да има и прошка, когато се вижда разкаяние.

Всеки сам носи и поема последствията над грешките си до края на дните си, но като християнски народ, би следвало да търсим причина да прощаваме, да сме състрадателни, а не да мразим…“, написа в профила си в мрежата Дани Леван. И сме сигурни, че е предизвикал сълзи в очите на Дивна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар