Джена разкри: Два пъти ме упоиха, преди да родя!(Още за кошмара)

Джена разкри: Два пъти ме упоиха, преди да родя!(Още за кошмара)
Гласувайте за статията

Джена още не може да забрави кошмара от раждането на сина си

Поп фолк дивата Джена още преживява ужаса от първото си раждане. Това разкри певицата пред Венета Райкова в „Папараци”. В студиото на блондинката тя бе заедно с любимия си мъж Наско Стоев-Малкия Канар.

Джена

Джена разкри кошмара около раждането си

Двойката разказа още как са се запознали и кога мъжа й й поднесъл пръстена.

Любовта на двамата започва съвсем неочаквано. Джена отива в дома на семейство Стоеви, за да договори участието си с техния оркестър „Канарите”.

Тогава се срещат за първи път с Наско.Преди това Малкия Канар е виждал само поп фолк дивата само по телевизията и никога на живо.

„Баща ми винаги казваше: „Ако някоя те иска, вкъщи ще дойде, пак ще те намери. Така се и случи.

Влезе в двора ни и вече не я пуснах да си върви“, разказа Атанас Стоев за първата среща със своята любима пред водещата Венета Райкова.

Той я харесал толкова, че само три месеца след първата им среща купува пръстен и й предлага брак.

„Скрих го в кутията на барабаните. Бях сигурен, че искам нея за жена и въобще не се колебах. Нямах търпение да й дам пръстена“, спомня си Наско. Предложението прави точно на Бъдни вечер.

Джена и Наско вече са семейство и имат син, който носи името на баща си и на дядо си. Поп фолк изпълнителката сподели пред Райкова и за трудностите при появата на бял свят на сина й Наки. Изпълнителката ражда със секцио.

„От нерви местната упойка просто не ме хвана. Толкова бях стресирана, че усетих как ми изтръпнаха само краката, но оттам нагоре чувствам всичко. И когато започнаха със скалпела да ме оперират, за да извадят бебо, извиках.

Всъщност тогава разбраха, че не ме е хванала, наложи се да ме упоят с пълна упойка и веднага да извадят бебо, защото не беше добре и за него“, спомня си все още с ужас Джена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар