Мартин Карбовски не изтрая: Познавам Деси Радева отпреди!(Виж как изригна в нейна защита)

Мартин Карбовски не изтрая: Познавам Деси Радева отпреди!(Виж как изригна в нейна защита)
5 (100%) 1 vote

Мартин Карбовси скочи в защита на президентшата Деси Радева!

Журналистът Мартин Карбовски защити Първата дама. Устатият водещ не успя да изтрая на нападките и негативните коментари, които ежедневно се ръсят по адрес на съпругата на президента Румен Радев, известна още като Генерал Деси.

Мартин Карбовски защити Деси Радева

В повечето случаи писанията за нея са меко казано груби и уронващи авторитета. Както на самата нея, така и на президента Румен Радев.

Мрежата наскоро пак се взриви с интервюто на Десислава Радева пред Мартин Карбовски. В него половинката на президента разказа за живота си много преди да влезе на „Дондуков“ 2 и всички трудности, през които е преминала.

Вместо да я приемат като нормален човек, хейтъри моментално заляха интернет пространството с поредната доза жлъч, попържни и гнусни обиди. Това накара водещият Карбовски да надигне глас и да защити събеседничката си. Мартин Карбовски го направи по своя маниер, тихо и кротко. Предаваме думите му без редакторска намеса:

„Познавам Деси Радева отпреди. Затова ще ви дам един пример. Представете си, вие сте обикновен човек. Лош, добър, но обикновен човек.

В един момент, за една нощ влизате в политиката… или в президентството. Представете си гората от препятствия, фронтовете на нови войни, появата на непознати врагове и страхът дали ще се справиш.

Представете си какво може да напише жълтата преса за вас – иначе обикновения човек. Е, сега може би ще ме разберете защо не влизам в политиката. Реклама“, написа в типичния си стил Мартин Карбовски.

Дали коментарът му ще успее да спре лавината от негативизъм по адрес на Деси Радева, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар